Medieval Clock and Watch Tower | Anyone Watching U [UZA] Orta Çağ Saat Kulesi

• Konuyu başlatan LifeTaker
  • Başlangıç tarihi
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Biraz kısa mı? Bana öyle geldi gibi ama güzel.. :D Bu kuleden gözükebilecek şekilde birde uzağa kale yap veya şehir veya Köy süper olur..
Kale olmaz da çok basit kaçar ama şato falan olabilir :D Şu orta çağı biraz daha öğreneyim hele :D

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kale olmaz da çok basit kaçar ama şato falan olabilir :D Şu orta çağı biraz daha öğreneyim hele :D
Mount and Blade Warband falan oynadın mı? Ben fanatiğiyim.. Ortaçağ fanatiğiyim ve Taleworlds Forumundanım.. :D Kale bence oldukça güzel gider.. Ama saat olunca ortaçağ sonları oluyor yani biraz daha gelişmiş kaleler olabilir..

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Mount and Blade Warband falan oynadın mı? Ben fanatiğiyim.. Ortaçağ fanatiğiyim ve Taleworlds Forumundanım.. :D Kale bence oldukça güzel gider.. Ama saat olunca ortaçağ sonları oluyor yani biraz daha gelişmiş kaleler olabilir..
Aynen :)[DOUBLEPOST=1392990023,1392917249][/DOUBLEPOST]LOL GÜNCEL[DOUBLEPOST=1393142195][/DOUBLEPOST]GÜNCEL LAO! :ASD

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Güncel

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saat Çok güzel @Tairo76 'nın dediği gibi detaylar çok karışık. Saatin altına bir ev yapasydın daha şık durudu, böle biraz sade geldi açıkçası.

Akuena07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
taryo haklı karışık ama göz yormuyor ayrıca ortaçağ 1453 te bitti elektrik 19. yüzyılda bulundu wat ?
gerçi tesladan önce faraday ondan öncede volta vardı deme

L

LifeTaker

Ziyaretçi
:D bahsettiğin şey yıldırım heralde o zamanlar vardı da yinede yıldırımın - sinin toprağın + sıyla nötrlenmesini nasıl buldular acaba
tahta yalıtkan maddedir tesadüfen heralde :D
Aslında tahta değil metal bir kablo ile yapıyorlardı :D