L
LifeTaker
Ziyaretçi
Kale olmaz da çok basit kaçar ama şato falan olabilirBiraz kısa mı? Bana öyle geldi gibi ama güzel..Bu kuleden gözükebilecek şekilde birde uzağa kale yap veya şehir veya Köy süper olur..
Kale olmaz da çok basit kaçar ama şato falan olabilirBiraz kısa mı? Bana öyle geldi gibi ama güzel..Bu kuleden gözükebilecek şekilde birde uzağa kale yap veya şehir veya Köy süper olur..
Mount and Blade Warband falan oynadın mı? Ben fanatiğiyim.. Ortaçağ fanatiğiyim ve Taleworlds Forumundanım..Kale olmaz da çok basit kaçar ama şato falan olabilirŞu orta çağı biraz daha öğreneyim hele
![]()
AynenMount and Blade Warband falan oynadın mı? Ben fanatiğiyim.. Ortaçağ fanatiğiyim ve Taleworlds Forumundanım..Kale bence oldukça güzel gider.. Ama saat olunca ortaçağ sonları oluyor yani biraz daha gelişmiş kaleler olabilir..
Orta çağ mimarim kötü napayım geliştireye çaışıyorumhiç üşenmiyormuusn yau
Şimşek yok muydu? Sadece şimdi mi var şimşek?taryo haklı karışık ama göz yormuyor ayrıca ortaçağ 1453 te bitti elektrik 19. yüzyılda bulundu wat ?
gerçi tesladan önce faraday ondan öncede volta vardı deme
Şimşek yok muydu? Sadece şimdi mi var şimşek?
Aslında tahta değil metal bir kablo ile yapıyorlardıbahsettiğin şey yıldırım heralde o zamanlar vardı da yinede yıldırımın - sinin toprağın + sıyla nötrlenmesini nasıl buldular acaba
tahta yalıtkan maddedir tesadüfen heralde![]()
Teşekkürler