Mod önerebilecek olan?

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Divine RPG 1.7 çıkana kadar bekle. O çıksın tek başına yeter. :D
Smart Moving ve Damage Indıcators de kurarsın tamamdır.
Ama çok bekleyeceksin 1.7 ile yapılan değişikliklere uyum sağlaması gereken bu modların çıkması için. Daha 1.7 için doğru düzgün mod yok.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oradan araştıra araştıra adamın canı sıkılır. Güzel modlar bilen kişiler söylerse iş çok kolaylaşır.

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Divine RPG 1.7 çıkana kadar bekle. O çıksın tek başına yeter. :D
Smart Moving ve Damage Indıcators de kurarsın tamamdır.
Ama çok bekleyeceksin 1.7 ile yapılan değişikliklere uyum sağlaması gereken bu modların çıkması için. Daha 1.7 için doğru düzgün mod yok.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1393087583,1393087524][/DOUBLEPOST]Karışık modlar istemiyorum aslında, Galacticraft falan kafa karıştırıyor. Basit modlar olsun istiyorum.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Divine RPG zor mod, Galacticraft kadar karışık gözüküyor ama kendi başına çözebilirsin. NEI ve eklentileri modlarda oldukça yardımcı olur, beğenmiyorsan CraftGuide kurabilirsin. Karışık şeyleri ben de sevmiyorum. Sen en iyisii küçük modlardan toplama paket yap. :D
Smart Moving, Iron Chests, Craft Guide/NEI, Balkon's Weapon, BuildCraft gibi karışık olmayan modları yüklersin. Hem yeni maden gibi şeyler de yok, rahat edersin.

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Divine RPG zor mod, Galacticraft kadar karışık gözüküyor ama kendi başına çözebilirsin. NEI ve eklentileri modlarda oldukça yardımcı olur, beğenmiyorsan CraftGuide kurabilirsin. Karışık şeyleri ben de sevmiyorum. Sen en iyisii küçük modlardan toplama paket yap. :D
Smart Moving, Iron Chests, Craft Guide/NEI, Balkon's Weapon, BuildCraft gibi karışık olmayan modları yüklersin. Hem yeni maden gibi şeyler de yok, rahat edersin.
Sağol kardeşim yardım ettiğin için, deneyeceğim bunları :) Balkon's Weapon ve Build Craft pek ilgimi çekmiyor açıkcası. Hele bi Animated Player Mod Uptadelensin, Onu yüklemeyi Düşünüyorum :)

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle paketin teknik mi eğlence mi yok zorlayıcı mı olacak ona göre yüzlerce mod öneririm.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok kardeşim sagol simdilik mod paketi düsünmüyorum.
Söylenmek istenen ne tür bir şey istediğin. Ne tür şeyler istediğine göre öneri verecek galiba.
Bu arada QuiverBow diye bir mod var onu yükle istersen. Biraz değişik ama güzel. Roketatar falan var ama teknolojik değil, fişek atıyor. Birkaç şey var öyle. Ama 1.7.2 sürümleri çıksın, DivineRPG ve CRaftGuide/NEI tek başlarına yeter. :D

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Git mod paketi ara daha iyi :)

Astradon Adam tarafından MineCraft Türk'e Yollandı.

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Git mod paketi ara daha iyi :)

Astradon Adam tarafından MineCraft Türk'e Yollandı.
Mod paketleri kasıyor. Technic Launcher var onla oynayabiliyorum ama çok da hoşuma gitmiyor, karışık oluyorlar.[DOUBLEPOST=1393245753,1393245678][/DOUBLEPOST]
Söylenmek istenen ne tür bir şey istediğin. Ne tür şeyler istediğine göre öneri verecek galiba.
Bu arada QuiverBow diye bir mod var onu yükle istersen. Biraz değişik ama güzel. Roketatar falan var ama teknolojik değil, fişek atıyor. Birkaç şey var öyle. Ama 1.7.2 sürümleri çıksın, DivineRPG ve CRaftGuide/NEI tek başlarına yeter. :D
Haklısın kardeşim, QuiverBow ve More Bows modları ilgimi çekiyor, 1.7.2 update edilmiştir umarım :)
Kardeşim süper bir modmuş çok sagol.

Son düzenleme:

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
QuiverBow 1.7.2'ye güncellendi. Wild Caves 3 gibi birkaç mod daha yükle şimdilik idare etmeye çalış. Ben Smart Moving'i bekliyorum. Technic'i ben de pek sevmiyorum. Fazla şey var. Ben az ama kaliteli şeyler istiyorum. Ama Thaumcraft gibi uğraştırmayacak.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diğer bir deyişle mod bulmak için saatlerce forum forum, sayfa sayfa geziyoruz. :D
Şunlardan bilmediklerine göz at:
Tree Capitator, Dynamic Lights, Hopper Ducts, Iron Chests, Multi Mine, QuiverBow, Wild Caves 3, Redstone Paste,Crafting Pillars)Gereksiz ama güzel :D ), Buildcraft (Belki sevmiyor olabilirsin bunu.)