Iskefiyeli
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Forge olursa daha iyi olur ve 1.7.2 olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Divine RPG 1.7 çıkana kadar bekle. O çıksın tek başına yeter.
Smart Moving ve Damage Indıcators de kurarsın tamamdır.
Ama çok bekleyeceksin 1.7 ile yapılan değişikliklere uyum sağlaması gereken bu modların çıkması için. Daha 1.7 için doğru düzgün mod yok.
Sağol kardeşim yardım ettiğin için, deneyeceğim bunlarıDivine RPG zor mod, Galacticraft kadar karışık gözüküyor ama kendi başına çözebilirsin. NEI ve eklentileri modlarda oldukça yardımcı olur, beğenmiyorsan CraftGuide kurabilirsin. Karışık şeyleri ben de sevmiyorum. Sen en iyisii küçük modlardan toplama paket yap.
Smart Moving, Iron Chests, Craft Guide/NEI, Balkon's Weapon, BuildCraft gibi karışık olmayan modları yüklersin. Hem yeni maden gibi şeyler de yok, rahat edersin.
Yok kardeşim sagol simdilik mod paketi düsünmüyorum.Öncelikle paketin teknik mi eğlence mi yok zorlayıcı mı olacak ona göre yüzlerce mod öneririm.
Söylenmek istenen ne tür bir şey istediğin. Ne tür şeyler istediğine göre öneri verecek galiba.Yok kardeşim sagol simdilik mod paketi düsünmüyorum.
Mod paketleri kasıyor. Technic Launcher var onla oynayabiliyorum ama çok da hoşuma gitmiyor, karışık oluyorlar.[DOUBLEPOST=1393245753,1393245678][/DOUBLEPOST]Git mod paketi ara daha iyi
Astradon Adam tarafından MineCraft Türk'e Yollandı.
Haklısın kardeşim, QuiverBow ve More Bows modları ilgimi çekiyor, 1.7.2 update edilmiştir umarımSöylenmek istenen ne tür bir şey istediğin. Ne tür şeyler istediğine göre öneri verecek galiba.
Bu arada QuiverBow diye bir mod var onu yükle istersen. Biraz değişik ama güzel. Roketatar falan var ama teknolojik değil, fişek atıyor. Birkaç şey var öyle. Ama 1.7.2 sürümleri çıksın, DivineRPG ve CRaftGuide/NEI tek başlarına yeter.![]()
Sen de benim kafadansınQuiverBow 1.7.2'ye güncellendi. Wild Caves 3 gibi birkaç mod daha yükle şimdilik idare etmeye çalış. Ben Smart Moving'i bekliyorum. Technic'i ben de pek sevmiyorum. Fazla şey var. Ben az ama kaliteli şeyler istiyorum. Ama Thaumcraft gibi uğraştırmayacak.