-En Basitinden Nasıl Hamachi Sunucu Açılır?-(G.Not -Her Konumda Olacak Artık-)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
TehPostman sevdiğim bir üyesin fakat böyle fazla konu açıyorsun, tabi ki yararlı fakat bu işin farklı bir boyutu da var. Örneğin en ufak hatanda konun arşive gidebilir, hem post kasıyor gibi duruyor hemde yararsız, eğer konu açmak için konu açıyorsanız lütfen bir daha konu açmayın. Ve bu tarz konular açarken ,internetden bulduğunuz şeyleri paylaşmadan önce deneyin Sn. @TehPostman

Son düzenleme:

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TehPostman sevdiğim bir üyesin fakat böyle fazla konu açıyorsun, tabi ki yararlı fakat bu işin farklı bir boyutu da var. Örneğin en ufak hatanda konun arşive gidebilir, hem post kasıyor gibi duruyor hemde yararsız, eğer konu açmak için konu açıyorsanız lütfen bir daha konu açmayın. Ve bu tarz konular açarken deneyin, internetden bulduğunuz şeyleri paylaşmadan önce Sn. @TehPostman
Aynen arkadaşım konu açıyorsun en azından faydası olsun rapor et tuşuna gidiyor elim adam demiş "Open to LAN"a tıkla açılır,bu LAN oyunu herhangi bir bilgisayar ile aynı interneti kullanmamız gerekiyor o kadarda sevinmiştim ping düşürür diyerek :( nasip değilmiş ama yalan-yanlış şeylerde paylaşmayın

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aynen arkadaşım konu açıyorsun en azından faydası olsun rapor et tuşuna gidiyor elim adam demiş "Open to LAN"a tıkla açılır,bu LAN oyunu herhangi bir bilgisayar ile aynı interneti kullanmamız gerekiyor o kadarda sevinmiştim ping düşürür diyerek :( nasip değilmiş ama yalan-yanlış şeylerde paylaşmayın
Hangi Sürümdesiniz? 1.7.2'mi?
1.7.2 İse Olması Lazım.
Ben Geçen Gün Açtım?
Kanıt İstiyosunuz Ama Nasıl Göstereyim?
Fraps'in Kayıp Dosyası Var ve Bandicam Zaten Hatalı?
Hani Open to LAN Konulmuş,
Hamachi'den Aynı Ağa Bağlanılmış Zaten.
IP'de Hamachi Sahibinin P4 Adresi Olacak!
Port Önemli Değil!
Bunu Biraz Araştırsanız Ne Olur? Ben Buraya 1 Kısmı Yazmayı Unuttum Diye Bunu Yüzüme Vurmanıza Gerek Varmı.
Konu Açıyorum Ama Zaten Açılan Gereksiz Konularım Genel Dışı Bölüme Gidiyor.

Oyunda Open to LAN Yerine Tıkla, IP'yi Zaten Hamachi Sahibi Yazacak, Kendi IP'sini
Port'u Değiştirsin. Açsın.

Hayır Ben Burada Dedim Diye Hepsi Tam Olmayabilir. Bende İnsanım Hata Yapma Şansım Olamazmı?
Sanki Robotmuşumda Herşeyi Buraya "Eksiksiz" Yazmazsam Ölecekmişim Gibi Davranıyorsunuz.

1 Kere Hatam Olmuş Onu Neden Olmuyor Diye Araştırmak Yerine Yüzüme Vurmanız Çok Saçma. Schaffer'da Sende.

K

Klood07

Ziyaretçi
1.7.2 İse Olması Lazım.
Ben Geçen Gün Açtım?
Port Önemli Değil!
Bunu Biraz Araştırsanız Ne Olur? Ben Buraya 1 Kısmı Yazmayı Unuttum Diye Bunu Yüzüme Vurmanıza Gerek Varmı.

Oyunda Open to LAN Yerine Tıkla, IP'yi Zaten Hamachi Sahibi Yazacak, Kendi IP'sini

Hayır Ben Burada Dedim Diye Hepsi Tam Olmayabilir. Bende İnsanım Hata Yapma Şansım Olamazmı?
Sanki Robotmuşumda Herşeyi Buraya "Eksiksiz" Yazmazsam Ölecekmişim Gibi Davranıyorsunuz.

1 Kere Hatam Olmuş Onu Neden Olmuyor Diye Araştırmak Yerine Yüzüme Vurmanız Çok Saçma. Schaffer'da Sende.
Tamam dostum sakin ol :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
1.7.2 İse Olması Lazım.
Ben Geçen Gün Açtım?
Port Önemli Değil!

Bu dediğin şeyi araştırmıştım çok önceden fakat dediklerin yapılsa bile çalışmıyor, kalın yaptığım kısma dikkat et. İstersen 10000 Doğru konun 1 hatan olsun yine de bu konu boş konu oluyor.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu dediğin şeyi araştırmıştım çok önceden fakat dediklerin yapılsa bile çalışmıyor, kalın yaptığım kısma dikkat et. İstersen 10000 Doğru konun 1 hatan olsun yine de bu konu boş konu oluyor.
Bu Konu Boş Konu Sayılmıyor. Burada Bir Bilgi Verilmiş. Bilgi Hatta Düzenlenmiş. Gerisi Size Kalmış.

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu böyle kurulmaz ki , Ya minecraft 'ın sitesinden minecraft_server.exe yi indirirsin ya da bukkit kurarsın.Senin dediğin şey aynı modemden internete giren kişiler için geçerli.Eğer aynı modemden giriyorlarsa zaten hamachi'ye gerek kalmaz.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sunucu böyle kurulmaz ki , Ya minecraft 'ın sitesinden minecraft_server.exe yi indirirsin ya da bukkit kurarsın.Senin dediğin şey aynı modemden internete giren kişiler için geçerli.Eğer aynı modemden giriyorlarsa zaten hamachi'ye gerek kalmaz.
Hamachi ne için?[DOUBLEPOST=1393523654,1393523616][/DOUBLEPOST]
Yanlış ve olmayan şeye bilgi denmez, aksine gereksiz bilgi denir.
1 KEZ DAHA EDİTLEDİM.
Senin için kalın yazdım.

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hamachi bir arkadaşınla SUNUCUDA oynayabilmek için ağa katılma programı işte ? Söylediğin yol kimsede işe yaramıyorsa sorun sendedir.Söylediğin yol aynı modemden girenler için geçerli ve bunun için hamachiye gerek yok.Hamachi arkadaşının modemine bağlanmayı sağlamaz ki.