Faredevriii
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ya neden olmuyor anlamadım hala deniyorum sonuç olumsuz 
YooGörünmez notun görünmezliğini bozmayın!!!!!
Aynen arkadaşım konu açıyorsun en azından faydası olsun rapor et tuşuna gidiyor elim adam demiş "Open to LAN"a tıkla açılır,bu LAN oyunu herhangi bir bilgisayar ile aynı interneti kullanmamız gerekiyor o kadarda sevinmiştim ping düşürür diyerekTehPostman sevdiğim bir üyesin fakat böyle fazla konu açıyorsun, tabi ki yararlı fakat bu işin farklı bir boyutu da var. Örneğin en ufak hatanda konun arşive gidebilir, hem post kasıyor gibi duruyor hemde yararsız, eğer konu açmak için konu açıyorsanız lütfen bir daha konu açmayın. Ve bu tarz konular açarken deneyin, internetden bulduğunuz şeyleri paylaşmadan önce Sn. @TehPostman
Hangi Sürümdesiniz? 1.7.2'mi?Aynen arkadaşım konu açıyorsun en azından faydası olsun rapor et tuşuna gidiyor elim adam demiş "Open to LAN"a tıkla açılır,bu LAN oyunu herhangi bir bilgisayar ile aynı interneti kullanmamız gerekiyor o kadarda sevinmiştim ping düşürür diyereknasip değilmiş ama yalan-yanlış şeylerde paylaşmayın
Tamam dostum sakin olHangi Sürümdesiniz? 1.7.2'mi?
1.7.2 İse Olması Lazım.
Ben Geçen Gün Açtım?
Kanıt İstiyosunuz Ama Nasıl Göstereyim?
Fraps'in Kayıp Dosyası Var ve Bandicam Zaten Hatalı?
Hani Open to LAN Konulmuş,
Hamachi'den Aynı Ağa Bağlanılmış Zaten.
IP'de Hamachi Sahibinin P4 Adresi Olacak!
Port Önemli Değil!
Bunu Biraz Araştırsanız Ne Olur? Ben Buraya 1 Kısmı Yazmayı Unuttum Diye Bunu Yüzüme Vurmanıza Gerek Varmı.
Konu Açıyorum Ama Zaten Açılan Gereksiz Konularım Genel Dışı Bölüme Gidiyor.
Oyunda Open to LAN Yerine Tıkla, IP'yi Zaten Hamachi Sahibi Yazacak, Kendi IP'sini
Port'u Değiştirsin. Açsın.
Hayır Ben Burada Dedim Diye Hepsi Tam Olmayabilir. Bende İnsanım Hata Yapma Şansım Olamazmı?
Sanki Robotmuşumda Herşeyi Buraya "Eksiksiz" Yazmazsam Ölecekmişim Gibi Davranıyorsunuz.
1 Kere Hatam Olmuş Onu Neden Olmuyor Diye Araştırmak Yerine Yüzüme Vurmanız Çok Saçma. Schaffer'da Sende.
Spam Yapmıyor. Yani Bir Nevi. Aslında Biraz.Spam yapıyorsun evlat.
Bu dediğin şeyi araştırmıştım çok önceden fakat dediklerin yapılsa bile çalışmıyor, kalın yaptığım kısma dikkat et. İstersen 10000 Doğru konun 1 hatan olsun yine de bu konu boş konu oluyor.Hangi Sürümdesiniz? 1.7.2'mi?
1.7.2 İse Olması Lazım.
Ben Geçen Gün Açtım?
Kanıt İstiyosunuz Ama Nasıl Göstereyim?
Fraps'in Kayıp Dosyası Var ve Bandicam Zaten Hatalı?
Hani Open to LAN Konulmuş,
Hamachi'den Aynı Ağa Bağlanılmış Zaten.
IP'de Hamachi Sahibinin P4 Adresi Olacak!
Port Önemli Değil!
Bunu Biraz Araştırsanız Ne Olur? Ben Buraya 1 Kısmı Yazmayı Unuttum Diye Bunu Yüzüme Vurmanıza Gerek Varmı.
Konu Açıyorum Ama Zaten Açılan Gereksiz Konularım Genel Dışı Bölüme Gidiyor.
Oyunda Open to LAN Yerine Tıkla, IP'yi Zaten Hamachi Sahibi Yazacak, Kendi IP'sini
Port'u Değiştirsin. Açsın.
Hayır Ben Burada Dedim Diye Hepsi Tam Olmayabilir. Bende İnsanım Hata Yapma Şansım Olamazmı?
Sanki Robotmuşumda Herşeyi Buraya "Eksiksiz" Yazmazsam Ölecekmişim Gibi Davranıyorsunuz.
1 Kere Hatam Olmuş Onu Neden Olmuyor Diye Araştırmak Yerine Yüzüme Vurmanız Çok Saçma. Schaffer'da Sende.
Bu Konu Boş Konu Sayılmıyor. Burada Bir Bilgi Verilmiş. Bilgi Hatta Düzenlenmiş. Gerisi Size Kalmış.Bu dediğin şeyi araştırmıştım çok önceden fakat dediklerin yapılsa bile çalışmıyor, kalın yaptığım kısma dikkat et. İstersen 10000 Doğru konun 1 hatan olsun yine de bu konu boş konu oluyor.
Spam yapıyor işte!!!!!!!!!!!!Spam Yapmıyor. Yani Bir Nevi. Aslında Biraz.
Belki.
Yanlış ve olmayan şeye bilgi denmez, aksine gereksiz bilgi denir.Bu Konu Boş Konu Sayılmıyor. Burada Bir Bilgi Verilmiş. Bilgi Hatta Düzenlenmiş. Gerisi Size Kalmış.
Hamachi ne için?[DOUBLEPOST=1393523654,1393523616][/DOUBLEPOST]Sunucu böyle kurulmaz ki , Ya minecraft 'ın sitesinden minecraft_server.exe yi indirirsin ya da bukkit kurarsın.Senin dediğin şey aynı modemden internete giren kişiler için geçerli.Eğer aynı modemden giriyorlarsa zaten hamachi'ye gerek kalmaz.
1 KEZ DAHA EDİTLEDİM.Yanlış ve olmayan şeye bilgi denmez, aksine gereksiz bilgi denir.