Bekle sana özelden atar atmazsa bana atar ben sana iletirim@BONANZA çevrimiçi ama yanıt gelmedi.
Bekle sana özelden atar atmazsa bana atar ben sana iletirim@BONANZA çevrimiçi ama yanıt gelmedi.
Vay üçkağıtçıBekle sana özelden atar atmazsa bana atar ben sana iletirim![]()
Neyse şakayı bırakalım en kısa sürede ulaşılacaktır sana merak etmeVay üçkağıtçı[DOUBLEPOST=1393524217,1393524135][/DOUBLEPOST]Kod daha sonra verilecekmiş.Neyse beklerim bunun için
![]()
2 yıldır 20 nin üstünde çekilişe katıldım daha bir tane çıkmadıben de 1,5 yıldır kuruyorum![]()
bize çok çıktı zaten2 yıldır 20 nin üstünde çekilişe katıldım daha bir tane çıkmadı![]()
Desene bana çıktı diyeİnşallah en çok isteyene çıkar 2. Çekiliş olursa
İnsan şanssızım dedikçe şanssız olurmuş çünkü Allah'a bir nevi şükretmiyoruz ben bunu yaşadığım için söylüyorum eğer şanslıyım Allah beni seviyor vs. vs. derseniz ve şükrederseniz gerçekten şanslı olursunuz. Allah yardımcı olur.Inşallah bizede bir gün çıkar.
Bana çıkmayacağı kesinde şimdiye kadar en şanslı olduğum konu yüz bin de bir görülen hastalık Allaha Şükür atlattım onuda.
İnsan şanssızım dedikçe şanssız olurmuş çünkü Allah'a bir nevi şükretmiyoruz ben bunu yaşadığım için söylüyorum eğer şanslıyım Allah beni seviyor vs. vs. derseniz ve şükrederseniz gerçekten şanslı olursunuz. Allah yardımcı olur.