Minecraft Çekilişi (SONA ERDİ)

superchargedcreeper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O iş tamam.Her türlü bilgiyi verdi bana sağolsun.Bu kadar talihsizim derken birden şans yüzüme güldü :D Tüm MinecraftTürk ekibine çok çok teşekkür ediyorum.

Ploutos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Inşallah bizede bir gün çıkar.

Bana çıkmayacağı kesinde şimdiye kadar en şanslı olduğum konu yüz bin de bir görülen hastalık Allaha Şükür atlattım onuda.

Son düzenleme:

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Inşallah bizede bir gün çıkar.

Bana çıkmayacağı kesinde şimdiye kadar en şanslı olduğum konu yüz bin de bir görülen hastalık Allaha Şükür atlattım onuda.
İnsan şanssızım dedikçe şanssız olurmuş çünkü Allah'a bir nevi şükretmiyoruz ben bunu yaşadığım için söylüyorum eğer şanslıyım Allah beni seviyor vs. vs. derseniz ve şükrederseniz gerçekten şanslı olursunuz. Allah yardımcı olur.

Ploutos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İnsan şanssızım dedikçe şanssız olurmuş çünkü Allah'a bir nevi şükretmiyoruz ben bunu yaşadığım için söylüyorum eğer şanslıyım Allah beni seviyor vs. vs. derseniz ve şükrederseniz gerçekten şanslı olursunuz. Allah yardımcı olur.

Aslında çok haklısın ama çekiliş konusunda şanssızım ama Allaha Şükür hayatımdan memnunum.

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
DUYURU

Arkadaşlar yarın saat 12.00 -13.00 arasında yeni MİNECRAFT çekiliş konusu açılacaktır bilginize .