Linux mu Windows mu?

Linux mu Windows mu?

• Kullanılan toplam oy
    12

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar elimde Linux'un değişik sürümleri var.
En yeni olarak da
Linux Mint 16 Cinnamon (64 bit).

Peki sizce Linux'a geçmeli miyim, geçersem ne gibi zorluklar olur. Öncelikle yazılım konusunda sanırım bayağı bir sıkıntı çekeceğim galiba, ve ben internete uzak sayılabilecek bir yerdeki ağa bağlanarak giriyorum. Alıcım INCA IUWA-150M, bir sıkıntı olur mu? Ayrıca Linux'ta hiç Minecraf falan yüklemedin ne yapmalıyım? Önerileri, püf noktaları buraya bekliyorum. Teşekkürler.

LPZockerTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Genelde Linux ' u Bilgisayar Mühendisleri Yazılım Yapmasında Ve Kodlamasında Kullanılır Normalde Personel Computer (Kişisel Bilgisayar) PC Genelde Windows Olarak Geçer Ve Olur. Windows Kullanmana Tavsiye Ederim , Linux Biraz Karışıktır.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bana göre linux çünkü windows'a göre daha çok performans gösteriyor minecraftın linux versiyonu var windows dosyalarını bir program ile açabiliyorsun.
PERFORMANSA önem veriyorsan linux kullan ama ben şimdi win7 kullanıyorum

LPZockerTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bana göre linux çünkü windows'a göre daha çok performans gösteriyor minecraftın linux versiyonu var windows dosyalarını bir program ile açabiliyorsun.
PERFORMANSA önem veriyorsan linux kullan ama ben şimdi win7 kullanıyorum
hayır Benim Tavsiyem Windows Çünkü Linux u Yazılım Yapan Ve Kodlayan Tür Bir İşletim Sistemidir Ayrıca Kontrolü Biraz Karışıktır

K

Klood07

Ziyaretçi
Linux karışıktır. Windows'u kullanmak daha kolay ^^

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Linux performans açısından Windows'a göre kat kat iyidir, sadece bu kadarda değil. Windows gün geçtikçe ve bilgisayar açık kaldığı sürece yavaşlamaya başlar fakat Linux işlemciler 3-4 sene 1 dakika dinlendirilmeden ve bilgisayarın format atılmış olduğu gündeki kadar kasma olur yani hiç. Fakat Windows Linux'ten kat kat ünlü olduğu için genelde ona oyun yapılırlar, çoğu popüler oyun Linux'e göredir fakat bazıları için Windows gerekir, benim tavsiyem oyun manyağı isen Windows kullanman her oyun Linuxte yok çünkü tabi sırf Minecraft oynarım performans süper olsun diyorsan Linux, ve çoğu sunucu Linux bilgisayarlardan açılır kasma sorunu olmadığı için ve genelde mühendisler Linux kullanır çünkü araçları daha geniştir.

LPZockerTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Linux performans açısından Windows'a göre kat kat iyidir, sadece bu kadarda değil. Windows gün geçtikçe ve bilgisayar açık kaldığı sürece yavaşlamaya başlar fakat Linux işlemciler 3-4 sene 1 dakika dinlendirilmeden ve bilgisayarın format atılmış olduğu gündeki kadar kasma olur yani hiç. Fakat Windows Linux'ten kat kat ünlü olduğu için genelde ona oyun yapılırlar, çoğu popüler oyun Linux'e göredir fakat bazıları için Windows gerekir, benim tavsiyem oyun manyağı isen Windows kullanman her oyun Linuxte yok çünkü tabi sırf Minecraft oynarım performans süper olsun diyorsan Linux, ve çoğu sunucu Linux bilgisayarlardan açılır kasma sorunu olmadığı için ve genelde mühendisler Linux kullanır çünkü araçları daha geniştir.
Ama Soruyu Soran User Daha Rahat Ve Pratik Bir İşletim Sistemi İstemiştir , Ayrıca linux kat kat iyi ama biraz karışıktır.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ama Soruyu Soran User Daha Rahat Ve Pratik Bir İşletim Sistemi İstemiştir , Ayrıca linux kat kat iyi ama biraz karışıktır.
Evet Windows daha rahattır tabi ki fakat Linux'e alışınca kolay gelecektir, masaüstü tasarımı vs hiç kasmayacak şekilde ayarlanmıştır tabi ki kişisel olarak bu tercih değişebilir.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Pek oyun oynamam, bi' minecraft oynarım, ondan sonra daha çok script yazarım php/mysql site falan yaparım yani fazla oyun desteklesin-desteklemesin benim için önemli değil.

LPZockerTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Doğru Ama Hiç Zor Değil (Mabel Matiz) ;\[DOUBLEPOST=1393526941,1393526887][/DOUBLEPOST]
Pek oyun oynamam, bi' minecraft oynarım, ondan sonra daha çok script yazarım php/mysql site falan yaparım yani fazla oyun desteklesin-desteklemesin benim için önemli değil.
Yazılım V.b Kodlamalar Yaparsan Tercihim Linux Olabilir

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar script derken web yazılımları :) Ben pek oyun canavarı değilimdir, zaten sistemim izin vermez, web yazılımlarıyla, minecraftla ve webde surfle uğraşırım o kadar :) Linux Mint 16 Cinnamon (64 bit) için cd yazıyorum şu an fakat ondan sonra internete bağlanabilmem için alıcımın driverini yüklemem gerek, nasıl yükleneceği hakkında biraz fikir verirseniz gerisini halledebilirim.

Edit: CD'de linux için dosya mevcut.