ExileRiven
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Lan talbetten yazıyorum.tabletten adam akıllı çevirmiyo.o yuzden
ASDDSADSADS
Abi çok accayip yaaaa...
O farlands konusunu hortlatmasaydım kimsenin farlands'dan haberi olmayacaktı heralde![]()
Gerçekten müthişmişBilmiyorum ,denemedim ancak FPS çok fazla düşüyor.Ben normalde 265-130 FPS ile oynarken,farlands da 3-9 FPS ile oynadım.Birde server acarsanız çok fazla kasar,PC bile çökebilir.Bence tek git,ben o resimleri çekerken,3-5 FPS ile oynuyordum.
E-Tab10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pc si Baya İyi SanırımGerçekten müthişmişBu arada bilgisayar özelliklerini merak ettim yazabilir misin
265 130 FPS. Vay be
![]()
Intel P4 1.60ghzBilmiyorum ,denemedim ancak FPS çok fazla düşüyor.Ben normalde 265-130 FPS ile oynarken,farlands da 3-9 FPS ile oynadım.Birde server acarsanız çok fazla kasar,PC bile çökebilir.Bence tek git,ben o resimleri çekerken,3-5 FPS ile oynuyordum.
E-Tab10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2gb ekran karti 2 GB RAM var,kasmanin nedeni bilmirem :-D 1.0 ile girdim bnm PC seninkinden daha iyi ben farlandsda dünyanın içinde iken 3-5 FPS ile oynuyordum. O bugun dişinda iken,FPS 230 larda.1.7.2 de normalde 120-160 parça oynuyom dumduzde 200 u geciyo 3.33 ghz var :-DIntel P4 1.60ghz
1GB ram
İle 30 fps alıyorum farlands'da hangi verisyonda oynuyorsun sen ?
(Harika bilgisayarımı ifşa ederkene)
2gb ekran karti 2 GB RAM var,kasmanin nedeni bilmirem :-D 1.0 ile girdim bnm PC seninkinden daha iyi ben farlandsda dünyanın içinde iken 3-5 FPS ile oynuyordum. O bugun dişinda iken,FPS 230 larda.1.7.2 de normalde 120-160 parça oynuyom dumduzde 200 u geciyo 3.33 ghz var :-D
Tapatalk İle Gönderildi