Minecraft FarLands Dan Görüntüler ve Nasıl Gidilişi.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
O farlands konusunu hortlatmasaydım kimsenin farlands'dan haberi olmayacaktı heralde :S

xd00agent

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bende Merak Ettim Farlands Gidebilecemmi Diye Gittim fps 2-3 Arasında Gidip Geliyodu Bazen 0 Oluyodu Ara Sıra Minecraft Kapanıyordu Ama Hoşuma Gitti Bende ss Aldım Ve Benim gittiğim yerde denizdi 1.7.2 de gittiimde sonra bir tarafa doğru gidememeye başladım sonra 1.0 sürümü açtım İlk Başta Hiç Kasma Yoktu Ama Denizin %98 yoktu Yani Denizin İçi Boştu.

Topraklı Alan Denizin İçi Malum Fps 2-3 Olunca Zar Zor Resim Çekebildim :D

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum ,denemedim ancak FPS çok fazla düşüyor.Ben normalde 265-130 FPS ile oynarken,farlands da 3-9 FPS ile oynadım.Birde server acarsanız çok fazla kasar,PC bile çökebilir.Bence tek git,ben o resimleri çekerken,3-5 FPS ile oynuyordum.

E-Tab10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerçekten müthişmiş :) Bu arada bilgisayar özelliklerini merak ettim yazabilir misin :D 265 130 FPS. Vay be :D

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum ,denemedim ancak FPS çok fazla düşüyor.Ben normalde 265-130 FPS ile oynarken,farlands da 3-9 FPS ile oynadım.Birde server acarsanız çok fazla kasar,PC bile çökebilir.Bence tek git,ben o resimleri çekerken,3-5 FPS ile oynuyordum.

E-Tab10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Intel P4 1.60ghz
1GB ram
İle 30 fps alıyorum farlands'da hangi verisyonda oynuyorsun sen ?
(Harika bilgisayarımı ifşa ederkene)

ExileRiven

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Intel P4 1.60ghz
1GB ram
İle 30 fps alıyorum farlands'da hangi verisyonda oynuyorsun sen ?
(Harika bilgisayarımı ifşa ederkene)
2gb ekran karti 2 GB RAM var,kasmanin nedeni bilmirem :-D 1.0 ile girdim bnm PC seninkinden daha iyi ben farlandsda dünyanın içinde iken 3-5 FPS ile oynuyordum. O bugun dişinda iken,FPS 230 larda.1.7.2 de normalde 120-160 parça oynuyom dumduzde 200 u geciyo 3.33 ghz var :-D

Tapatalk İle Gönderildi

linux.gemini

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2gb ekran karti 2 GB RAM var,kasmanin nedeni bilmirem :-D 1.0 ile girdim bnm PC seninkinden daha iyi ben farlandsda dünyanın içinde iken 3-5 FPS ile oynuyordum. O bugun dişinda iken,FPS 230 larda.1.7.2 de normalde 120-160 parça oynuyom dumduzde 200 u geciyo 3.33 ghz var :-D

Tapatalk İle Gönderildi

İmkansız pc ile sınırlarını aştın.

Tapatalk VIP ile gönderildi.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrıca 1.7.2'de dünya borderine(sınırına yani farlands'a) yaklaştıkça redstone sistemleri bozulur özellikle pistonlar ve fırlatıcı ile bir yaratık doğurduğunuzda sınıra yaratık takılı kalır.İlginç yanı hiç çim vb. olmuyor.
Ayrıca ekran kartı çöp (söyleme ihtiyacı bile duymayacağım kadar kötü ) 2GB ram farlands'da daha rahat ve kasmadan oynuyorum ne hikmetse.