joincommands:
- spawn
Bu plugin inaktif oldu diye biliyorum. 1.7.* sürümlerinde çalışıyor mu?JoinCommands kullanabilirsin.Oyuna girince komut çalıştırmaya yarıyor.Komutu spawn olarak ayarlarsın.Bağladığın sunuculara bu plugini yüklemen ve config'i gösterdiğim gibi ayarlaman gerekir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Örnek config.yml
Kod:joincommands: - spawn
Az önce denedim çalışıyor.u plugin inaktif oldu diye biliyorum. 1.7.* sürümlerinde çalışıyor mu?
Güzel, bende inaktif olduğu için kullanmaktan vazgeçmiştim.Az önce denedim çalışıyor.
Güzel, bende inaktif olduğu için kullanmaktan vazgeçmiştim.![]()
Bu plugin ile çok sağlıklı olacağını sanmıyorum spawntp plugini ile authme login olmadan önce spawna atıyor bu plugin ise authmeden sonra atıyor ve biraz bekletir.JoinCommands kullanabilirsin.Oyuna girince komut çalıştırmaya yarıyor.Komutu spawn olarak ayarlarsın.Bağladığın sunuculara bu plugini yüklemen ve config'i gösterdiğim gibi ayarlaman gerekir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Örnek config.yml
Kod:joincommands: - spawn
Sahte lobi derken?Ama bu konuyu açan kişinin diğer sorununu çözüyor. Sahte lobi gibi bir konuydu yanlış hatırlamıyorsam.
Xperia Z cihazımdan gönderildi.
Denedim , bekletmiyorBu plugin ile çok sağlıklı olacağını sanmıyorum spawntp plugini ile authme login olmadan önce spawna atıyor bu plugin ise authmeden sonra atıyor ve biraz bekletir.
Çözümünü buldum onunEvet öyle bir fikri vardı konunun sahibinin.
Xperia Z cihazımdan gönderildi.