Sunucuya her girişinde spawnda doğma authmesiz?

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bungeecord serverimiz var fakat oyuncular bir serverdan diğer servere geçince oldukları yerde doğuyorlar authme kullanmadan bunun bir çözümünü bulmak istiyorum.[DOUBLEPOST=1393777251,1393768686][/DOUBLEPOST]Güncel

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
SpawntTp plugini kullanabilirsin anlatımını ben yapmıştım forumda bulabilirsin.

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
JoinCommands kullanabilirsin.Oyuna girince komut çalıştırmaya yarıyor.Komutu spawn olarak ayarlarsın.Bağladığın sunuculara bu plugini yüklemen ve config'i gösterdiğim gibi ayarlaman gerekir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Örnek config.yml
Kod:
joincommands:
- spawn

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
JoinCommands kullanabilirsin.Oyuna girince komut çalıştırmaya yarıyor.Komutu spawn olarak ayarlarsın.Bağladığın sunuculara bu plugini yüklemen ve config'i gösterdiğim gibi ayarlaman gerekir.

Örnek config.yml
Kod:
joincommands:
- spawn
Bu plugin inaktif oldu diye biliyorum. 1.7.* sürümlerinde çalışıyor mu?

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Örnek config.yml
Kod:
joincommands:
- spawn
Bu plugin ile çok sağlıklı olacağını sanmıyorum spawntp plugini ile authme login olmadan önce spawna atıyor bu plugin ise authmeden sonra atıyor ve biraz bekletir.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ama bu konuyu açan kişinin diğer sorununu çözüyor. Sahte lobi gibi bir konuydu yanlış hatırlamıyorsam.

Xperia Z cihazımdan gönderildi.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Evet öyle bir fikri vardı konunun sahibinin.

Xperia Z cihazımdan gönderildi.