Big Medieval City Manor [ Made By: Droshe ]

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Arkadaşlar bu proje 3. resmi yapıtımdır. Daha önceki projelerde yapım aşamasını koymamı istemişlerdi... En altta bulabilirsiniz. Eleştiriye açığım, fakat dürüstçe görüş bildirirseniz sevinirim. :) NOT: Alıntı yapılmaması için 1 tane koyacağım..

Big Medieval City Manor [ Made By: Droshe ]

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yapım Aşaması:

:odun: Teşekkürler :odun:
Beğenirseniz lütfen [Beğen] tuşuna basınız.

Son düzenleme:

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendini yavaş yavaş geliştiriyorsun Aynı tempoda devam et :) ve yapılarında fazla tuzak kapısı kullanmamaya özen göster.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir an baktım da kıskandım seni. Tek yapamadığım mimari evdir. Hatta öyledir ki saatlerce uğraşsam da yapamam :lol:

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Senden bir istegim olacak eger created (sadece Allah yaratir) kelimesini kullanmazsan sevinirim :))

Parasız Ayakkabı Kutusundan Uçarak Gönderildi

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel İyide Yani Biraz Daha Sadeleştirmelisin Diye Düşünüyorum Ya Anlamadığınız Şey ' Bu Eski Çağ Evi ' Bu Kadar Süslü Olmamalı Bence Sırf Bu Sorun Bunu Anlayacak Olan Herkes İyibir Mimar Olabilir Tabi ki Çabalbilememda Gerek . Başarılı Yinede

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel İyide Yani Biraz Daha Sadeleştirmelisin Diye Düşünüyorum Ya Anlamadığınız Şey ' Bu Eski Çağ Evi ' Bu Kadar Süslü Olmamalı Bence Sırf Bu Sorun Bunu Anlayacak Olan Herkes İyibir Mimar Olabilir Tabi ki Çabalbilememda Gerek . Başarılı Yinede
Victorian bu tarz.. Zaten ilk resmi yapıtlarım. Zamanla ayrıntı ve detaylarını iyileştiriyorum. Teşekkürler :)