Big Medieval City Manor = Büyük Medieval Şehir MalikanesiSanırsam baslikta hata var yada ben yanlis anladım big medieval city demissin 6 resim varsa 6 sındada aynı ev :/
Ben şahsen Medieval ve Victorian mimarilerde Texture Pack kullanılmasına karşıyımTabi zevke göre değişir bu.
Cahillik diz boyuBig Medieval City Manor = Büyük Medieval Şehir Malikanesi
Anlamadım seni ..[DOUBLEPOST=1394564092,1394564035][/DOUBLEPOST]Cahillik diz boyu![]()
Bu daha 3. yapıtım.. Gittikçe düzeltiyorum bu tür ''saçma'' detayları..Bana göre kötü yanlarıfail olmuş![]()
LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O "saçma" detaylar seni profesyonelliğe götürür yalnızAnlamadım seni ..[DOUBLEPOST=1394564092,1394564035][/DOUBLEPOST]
Bu daha 3. yapıtım.. Gittikçe düzeltiyorum bu tür ''saçma'' detayları..
Mimarlıktan anladığın yok senin. 1- Yapım aşaması var. 2- Biri küçük öbürü büyük mü olsaydı ? 3- Bu tür binaları biraz araştır. 4-Büyüyünce anlarsın ^^ Neyse buna cevapla yapma bildirim geliyo ^^ bu arada begenmedim giris rezil olmuş Evdede zor bişi yok 2 aynı Binaları birleştirmissinBiraz farklı yap simetresine kadar hersey aynı yapmıssın abi
Çok sert cikmissinMimarlıktan anladığın yok senin. 1- Yapım aşaması var. 2- Biri küçük öbürü büyük mü olsaydı ? 3- Bu tür binaları biraz araştır. 4-Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bunu gibi çok örnekler var![]()