CrimsonTruth
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Sorun değil odiyer arkadaşa yazmıştım ama araya sizin yazınız girmiş görmedim k.b ama buldum sorunu saolun
Sorun değil odiyer arkadaşa yazmıştım ama araya sizin yazınız girmiş görmedim k.b ama buldum sorunu saolun
Bunu herkes diyor fakat diyen kimse bunun mantığını bilmiyor. Bunun mantığı permission destekli tab renklendirmedir. Gruplara özel renklendirmedir. Essentialsda böyle bir özellik mevcut değildir.Başarılı dostum. Ama gereksiz pluginler var bence. Mesela TabColor falan gerek yok işini kuçuk pllerle halletmelisin bence. Essentials bunu ypamayi destekliyor. Ordan yapmanı tavsiye ediyorum.
İyi forumlar...
Paket yazarı diye bir şey yokturYok paketini kullanmıyorum bende paket yazarıyımda yani permissiona gerek yok fazla pl fazla sıkıntı demektir bunu sende bilirsin.Paketini bir ara deniycem ben paketimi satiyordum ama birazdan ilk sürümünü paylaşacağım istersen serverimi vereyim incele biraz ?
İyi forumlar...
TabColor eklentisi gruplara özel destek sağlayabilen permission eklentileri ile birlikteYok paketini kullanmıyorum bende paket yazarıyımda yani permissiona gerek yok fazla pl fazla sıkıntı demektir bunu sende bilirsin.Paketini bir ara deniycem ben paketimi satiyordum ama birazdan ilk sürümünü paylaşacağım istersen serverimi vereyim incele biraz ?
İyi forumlar...
Default sisteminin ne olduğuna dair en ufak bir bilgin yok. Oyuncula permission sadece GroupManagerden verilmiyor. Oyun içerisinden deneyip, eklentilerin içeriğini kontrol edip bir daha gel.Hatasız - Sorunsuz - Açıksız demişsin ama açığını buldum
permlerini kontrol et "- lockette.user.crate.chest" yazmışsın ama "create" olması lazım
ayrıca oyunculara pazar kurma pazarlardan item alma pazarlara item satma permlerini eklememişsin (admin marketinden de item alınıp satılamıyor)Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.en üst satırdaki ChestShop.shop.* permini verirsen hepsine sahip olurlar 5 dk da bunları buldum bence daha dikkatli gözden geçirmelisin...
ayrıca tabcolor kullanmıyorum ve groupmanagerdan oyuncu isim,rütbe renklerini essentials chat'ten ise [VIP] [OYUNCU] gibi rütbeleri verdim tab list şuanda renkli yani 1.7.* de tabcolor gereksiz...
Denememiş olsaydım açığını buldum demezdim kendimi default (oyuncu) ya aldım op zaten yok ve chestshop u kullanamadım fakat aynı şeyi op olarak denediğimde işe yaradı. ve yine default (oyuncu) dayken chestler için lockette plugini işe yaramıyodu crate yerine create yapınca düzeldi op değilken denediğine emin misin ? ayrıca permleri düzelttiğimde hiç sorun kalmadı.Default sisteminin ne olduğuna dair en ufak bir bilgin yok. Oyuncula permission sadece GroupManagerden verilmiyor. Oyun içerisinden deneyip, eklentilerin içeriğini kontrol edip bir daha gel.
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pakette adminlere sağlanan birçok ekstra özellik vardır ve bunların arasında en bilindik özellik ölümsüzlüktür fakat bu birçok eklentiden size sağlanmakta.Kardeş Merhaba!
Senin plugin paketini kullanıyorum ancak Moblar bana vuramıyor. De-Op - Survival Mode - manuadd Oyuncu falan, denedim. Olmadı.
Yardımcı olur musun? !! Lütfen!![DOUBLEPOST=1394655788,1394655020][/DOUBLEPOST]Ve bir de arsalarda /plotme auto veya /plotme claim yaptığım zaman /plotme diyor yazı bölümünde?
Lütfen cevaplaaa![]()
O mesaj, arsa dünyasını düzgün kuramadığını bildirmektedir.Cok cok cok tesekkurler!
Mob Sorunu oldu ancak arsalarda /plotme al dediğim zaman Burası arsa dünyası değil diyor?![]()