Çocukluğumuzdan Kalma Çocuksu Saflıklarımızı İtiraf Ediyoruz :D

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Bu Konu Psikopat Sinekistlerle Doldu Ben Kaçıyorum :D[DOUBLEPOST=1394824953,1394824866][/DOUBLEPOST]
İlk Yorum Benden Patlasın / Bir Like Patlaması!! Sanki Youtube Kanalı :D

Küçükken Yoldan Yürürken Yerdeki Basamakların İçine Ayağımı Basarak Yürüyordum :D AnlayaN Anladı.
Bikere De Bilgisayardan Sözlükle İlgili Bir Ödevim Vardı Yapıyordum İnci Sözlüğü Bilmiyordum Daha, Ve Atasözü Yazdım Birtane İnci Sözlükde Çıktı BenDe İçinde Sözlük Geçtiğinden Ve İnci Sözlüğü Bilmediğimden Girdim Siteye Yazanları Deftere Yazdım Öğretmene Gösterdim Şamarı Yedim. İlk Okuldayken[DOUBLEPOST=1387056125,1387055987][/DOUBLEPOST]
La Bukadar Beğeni aldığıma İnanamıyorum :)

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
anneannemlerin evi 8. katta felan ben 4 yada 6 yaşındayım boş damacana kutusunu sürüklüye sürüklüye balkondan aşşağı sallayıp binanın başkanımı denir onun kafasını sıyırmışım, annemin kuzeninin telefonunu gene balkondan aşşağı atmışım, 4 yaşında kuzenimle anneannemlerin balkonundan ceviz çalar sokaktaki çop kutusuna balkondan isabet ettirmeye çalışırdık,gene küçüğüm kilotsuz eşofman girmişim kış aşşağıda en iyi arkadaşım var onun yanına indim bi su birikintisi vardı ayağımı burkup suya düştüm bağırıyorum p*poma iribaş kaçtı diye,@mentar123 ün başından geçen bir olay anlatıyım kendisi teyzemin oğludur o 3-4 yaşında ben 6-7 yaşındayım teyzem ardaya bi balık almıştı o gün mentar anneannemlerdeydi beni teyzem okuldan almıştı mentarı alcaktık bi gittik mentar balığın üstüne oturmuş suyunuda yere dökmüş gülüyo.bu zamanlarda hatalarım oldu mesela bazı yanlış arkadaşlar edinmek onlardan kurtulduğum için mutluyum ama onla karşılaşmak kaderim çünkü ortak hobilerimiz var bizide arkadaş yapan bu ne saçmaladım ben neyse lan .s

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
anneannemlerin evi 8. katta felan ben 4 yada 6 yaşındayım boş damacana kutusunu sürüklüye sürüklüye balkondan aşşağı sallayıp binanın başkanımı denir onun kafasını sıyırmışım, annemin kuzeninin telefonunu gene balkondan aşşağı atmışım, 4 yaşında kuzenimle anneannemlerin balkonundan ceviz çalar sokaktaki çop kutusuna balkondan isabet ettirmeye çalışırdık,gene küçüğüm kilotsuz eşofman girmişim kış aşşağıda en iyi arkadaşım var onun yanına indim bi su birikintisi vardı ayağımı burkup suya düştüm bağırıyorum p*poma iribaş kaçtı diye,@mentar123 ün başından geçen bir olay anlatıyım kendisi teyzemin oğludur o 3-4 yaşında ben 6-7 yaşındayım teyzem ardaya bi balık almıştı o gün mentar anneannemlerdeydi beni teyzem okuldan almıştı mentarı alcaktık bi gittik mentar balığın üstüne oturmuş suyunuda yere dökmüş gülüyo.bu zamanlarda hatalarım oldu mesela bazı yanlış arkadaşlar edinmek onlardan kurtulduğum için mutluyum ama onla karşılaşmak kaderim çünkü ortak hobilerimiz var bizide arkadaş yapan bu ne saçmaladım ben neyse lan .s
niye okudum ki ben bunu şimdi.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

seferoğlu

Marangoz
En iyi cevaplar
0
burnumuzdaki yeşil şey varya (bazılarınız yemek yiyodur midesi bulanmasın diye sölemiyorum) işte onları çıkarmazsak kuruyo ya en sonunda kuruya kuruya burnumdan taşçak diye korkuyodum her yataktan kalktığımda yeşil şeyi çıkartırdım :D artık öyle bebelak şeyler yapmıyorum :D
İĞRENÇSİN