Nedeni bungeecord kuruyorum ve portalalra yürüyolar!Yürümelerinde bir sakınca yok ki kardeşim. Niye küçük şeylere fazla kafa yoruyorsunuz ki ?
Baştan bungeecord diyeydin yaNedeni bungeecord kuruyorum ve portalalra yürüyolar!
Bu küçük değil sunucuda büyük ölçüde açık yaratabilen önemli bir sorundur. Bu bölümün moderatörü olarak üyelere doğru bilgiler vemelisiniz.Yürümelerinde bir sakınca yok ki kardeşim. Niye küçük şeylere fazla kafa yoruyorsunuz ki ?
Büyük ölçüde önemli sorunları bungeecordlu sunucularda yaratır diye biliyorum. Açıklamada bungeecord belirtilmediği için böyle bir şey dedim. Kötü bir niyet yoktu yorumumda eğer öyle algılandıysa kusura bakmayın.Bu küçük değil sunucuda büyük ölçüde açık yaratabilen önemli bir sorundur. Bu bölümün moderatörü olarak üyelere doğru bilgiler vemelisiniz.
Arkadaşın sorusuna gelecek olursa AuthMe klasörünün içinde config dosyasında allowMovement kısmını "false" yaparsanız sorun çözülecektir.
İyi forumlar.
Yok önemli değil[DOUBLEPOST=1394960769,1394960639][/DOUBLEPOST]Büyük ölçüde önemli sorunları bungeecordlu sunucularda yaratır diye biliyorum. Açıklamada bungeecord belirtilmediği için böyle bir şey dedim. Kötü bir niyet yoktu yorumumda eğer öyle algılandıysa kusura bakmayın.
Teşekkürler fakat sorun hala devam ediyor zaten orası false du :/Bu küçük değil sunucuda büyük ölçüde açık yaratabilen önemli bir sorundur. Bu bölümün moderatörü olarak üyelere doğru bilgiler vemelisiniz.
Arkadaşın sorusuna gelecek olursa AuthMe klasörünün içinde config dosyasında allowMovement kısmını "false" yaparsanız sorun çözülecektir.
İyi forumlar.