Authmede Şifre Yazmadan Yürünebiliyor

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar adamlar şifreyi yazmadan yürümek hariç hiç bişi yapamıyolar fakat ben yürümeyide kapamak istiyorum nasıl yapcaığım baya baktım fakat bulamadım

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yürümelerinde bir sakınca yok ki kardeşim. Niye küçük şeylere fazla kafa yoruyorsunuz ki ?

aradabir007

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yürümelerinde bir sakınca yok ki kardeşim. Niye küçük şeylere fazla kafa yoruyorsunuz ki ?
Bu küçük değil sunucuda büyük ölçüde açık yaratabilen önemli bir sorundur. Bu bölümün moderatörü olarak üyelere doğru bilgiler vemelisiniz.

Arkadaşın sorusuna gelecek olursa AuthMe klasörünün içinde config dosyasında allowMovement kısmını "false" yaparsanız sorun çözülecektir.

İyi forumlar.

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu küçük değil sunucuda büyük ölçüde açık yaratabilen önemli bir sorundur. Bu bölümün moderatörü olarak üyelere doğru bilgiler vemelisiniz.

Arkadaşın sorusuna gelecek olursa AuthMe klasörünün içinde config dosyasında allowMovement kısmını "false" yaparsanız sorun çözülecektir.

İyi forumlar.
Büyük ölçüde önemli sorunları bungeecordlu sunucularda yaratır diye biliyorum. Açıklamada bungeecord belirtilmediği için böyle bir şey dedim. Kötü bir niyet yoktu yorumumda eğer öyle algılandıysa kusura bakmayın.

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Büyük ölçüde önemli sorunları bungeecordlu sunucularda yaratır diye biliyorum. Açıklamada bungeecord belirtilmediği için böyle bir şey dedim. Kötü bir niyet yoktu yorumumda eğer öyle algılandıysa kusura bakmayın.
Yok önemli değil[DOUBLEPOST=1394960769,1394960639][/DOUBLEPOST]

İyi forumlar.
Teşekkürler fakat sorun hala devam ediyor zaten orası false du :/