BedriKR
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yeterli ingilizcesi varsa tabii![]()
Yeterli ingilizcesi varsa tabii![]()
Hm. Açıkçası ya da neyse sen at yarın kesin girerim ama bugün bilemiyorumBizde HayalGücü çokta Ingilizce sıkıntı beyler
@LifeTaker Sana bir şey danışmak istiyorumda yeni yapıtımla ilgili özelden hamachi versem sv gelirmisin ?
Diyemez diye bir şey yok denir kötü olursa. Forum burası sonuçta özgürce eleştirilir yapılar. Ama hakaret seviyesine asla gelmemeliBence Kimseyi Yorma Resimini Çek At Herkes Görsün Kimse Çıkıp Sana bir şey Demez Ve Diyemez
Ya Hayır Bazı Atarlı Ergenler Var Yok Sen İnşaat Yapma Burak Şu İnşaatı Oyunu Burak Falan Diyorlarya Onun İçin Yazdım Senin Dediğin İse EleştiriDiyemez diye bir şey yok denir kötü olursa. Forum burası sonuçta özgürce eleştirilir yapılar. Ama hakaret seviyesine asla gelmemeli![]()
Sen en iyisi hamachi ağ adı ve şifresini at bana özelden2.Mimarimin Temeli
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yeni Keşfettiğim Cam Tarzı [Taşlar çerçeve gibi gözüksün istedim sizce nasıl ?
Asıl sorun burası buralar çapraz olduğu için cam yapamadım full odun koysamda bence kötü gözükücek sizce ne yapmalıyım
Yorumlarınızı bekliyorum az spoiler versek de![]()
Tamam Kolay GelsinLifeTaker bi el attı ve bunu bırakıp başka bir projeye başlıyorum zaten çok yapmamıştım adı Cennet Adaları olucak Yakında Sizlerle
Sectigin nokta kirenin merkezi olur ona gore sec noktayi@WhoIsLance Yorum için teşekkürler bir ronin dahaLifeTaker ile azıcık tartıştık yeni buildim daha büyük ve daha güzel olucağına inanıyorum.
Arkadaşlar size bir sorum var [yeni mimarimda lazım] //cyl komutunu kullanıyorum ama yaptığım yuvarlaklar havada oluşuyor tam kullanmasını bilenler mesaj atarsa sevinirim iyi forumlar