Hepinize gülüyorum servis yokmuş diyo bazı .ptallar lan olum ülke çapında general mobile tabletler dağıtıldı.Servis heryerde bulunabilir ha sen dağda yaşıyosan bilmiyorum bulabilirmisin ? Kardeş F/P ne once araştır onan sonra gel goçum bilmişlk taslıyanları hiç sevmem !H-Ha. O saçma sapan uorumlarda senin o saçma sapan yorumunu konuşuyorduk farkındaysan
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
tamam kardeşim sen haklısın da ne servis yoku anlamadım ? galiba 2 ay öncesinden bahsediyorsunHepinize gülüyorum servis yokmuş diyo bazı .ptallar lan olum ülke çapında general mobile tabletler dağıtıldı.Servis heryerde bulunabilir ha sen dağda yaşıyosan bilmiyorum bulabilirmisin ? Kardeş F/P ne once araştır onan sonra gel g**um bilmişlk taslıyanları hiç sevmem !
Bence bunu alBen de Huwaei Ascend Almayi dusunuyorum hani 599TL Olan
Sizce?
Yalova'dan Gönderildi
AnlamadimBenim kasa 1 cekirdek Ram yok 2Ghz 1.5 Metre durum vahiym desene @LifeTaker
İslemcim tek cekirdek 2 ghz Ramım yok O telefon 15Cm civarı benim kasa bir metreAnlamadim)
Tapatalk ile. Galatasaraylilik bir gerillanin hayata tutunmasidir. Susarsa catisma, konusursa savas, yazarsa destan, severse ask olur!
Marka nedir hacıİslemcim tek cekirdek 2 ghz Ramım yok O telefon 15Cm civarı benim kasa bir metre![]()
Sonuna kadar katılıyorum bunlar samsung un adı var diye iyi bir şey zannediyorlarCok cahilsiniz keske telefon hakkinda konusmasaniz.f/p urunu ile s3 u karsilastirmak mi?! S3 miniden iyi olan bir discovery ile samesong s3 mini?! Discovery elite ise en iyisi olacak![]()
Tapatalk ile. Galatasaraylilik bir gerillanin hayata tutunmasidir. Susarsa catisma, konusursa savas, yazarsa destan, severse ask olur!
2001 De aldım VESTEL ToplamaMarka nedir hacı
LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi