GriefYok v1.0 Creative Sunucular İçin Eşsiz Plugin (Kendi Yapımım)

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese Benden Selamlar.

2. Pluginim Olan GriefYok v1.0'ı Size Tanıtacağım.

Özellikle Creative Sunucular İçin Eşsiz Bir Plugin.

Creative Sunucularda Lag'a Sebep Olan Ve İşlevi Olmayan Şu Blokların Konulmasını Engelliyor. (Op Değilseniz)

TNT
Lav Kovası (Lava Bucket)
Çakmak Taşı Ve Çelik (Flint And Steel) (Ateş)
Su Kovası (Water Bucket)
Fırlatıcı (Dispenser)
Bırakıcı (Dropper)
Huni (Hopper)

Şu Anda %25 Tamamlanmış GriefYok v1.1 De Neler Gelecek?
Permission Özelliği
Yasaklı Itemleri Belirleme
Config Dosyası.

Neyse v1.0'ın İndirme Linklerine Geçelim:

Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virus-Total:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1395560850,1395560812][/DOUBLEPOST]Emeğe Saygılı Olmanızı Ve Yorum Yapmanızı Bekliyorum :)

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Suyu neden yasakladın ki, creativede adventure maplerde lazım olmakta.
v2 De düzeltirim. Ayrıca kardeş anlamıyorum bi beğen emeğe saygı göster en azından indir bari hemen yorum yapmışsın eminim ki ne denedin ne de baktın. İndirme sayısına baktım 1 yazıyordu O da ben dosya linki çalışıyor mu diye kontrol etmek için indirmiştim. Ben hariç başka indirme olmamış.[DOUBLEPOST=1395565616,1395565302][/DOUBLEPOST]Aslında sorun yok zaten v2 de yasaklayacağımız itemleri belirleme özelliği gelecek ne de olsa[DOUBLEPOST=1395604871][/DOUBLEPOST]Beyler v2 (v1.1) %80 tamamlandı. Beni destekleyen tüm üyelere teşekkür ediyorum

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
ben ilkten plugün paketi zannettim :D ama denedim çok iyi bir plugin bence başarılarının devamını dilerim :)

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
saol kardeş cabuk v2 ciksin wallaha süper olur permissions ile kendimiz hangi seyi bide hangi world de yapsan iyi olurdu :)

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yapma be lazimdi ama boşver yaparsin hadi bakalim :)[DOUBLEPOST=1395671303,1395671241][/DOUBLEPOST]mesala bizim arkadaslar 1 sw ye skyblock ile creative yapmis senin pl yi indirdiklerinde skyblock a lav ve su koyulmuycak onu başka world yapsan olmazmi diyorum ?

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yapma be lazimdi ama boşver yaparsin hadi bakalim :)[DOUBLEPOST=1395671303,1395671241][/DOUBLEPOST]mesala bizim arkadaslar 1 sw ye skyblock ile creative yapmis senin pl yi indirdiklerinde skyblock a lav ve su koyulmuycak onu başka world yapsan olmazmi diyorum ?
işte benim configde suyu yada lavı açıp kapayabileyeceksin zaten

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkçe Karakterleri Nasıl Destekliyor?
Pluginde özel bir ayarlama yaptım komutları bile Türkçe girebiliyorsun[DOUBLEPOST=1395689577,1395678036][/DOUBLEPOST]Beyler v2 (v1.1) %95 tamamlandı. Yarın yada 2 gün sonra plugini paylaşacağım. Beni destekleyen tüm üyelere teşekkür ediyorum. Ayrıca v1.2 geliştirme süreci de bir yandan ilerliyor.
1.0'da bulunan ve 1.1 de düzeltilecek buglar:

1- Bloklar çok hızlı konulursa engelleyemeyebiliyor (aslında engelliyor ama oyuncu engellenmemiş gibi görüyor)
2- Su kovaları ve lav kovaları eğer lavın veya suyun içinde konulduysa yine engelleyemeyebiliyor.

1.2 geliştirme sürecinde gelecek güncellemeler:

1- Yasak itemlerin dünyalarını belirleme (gelmeyebilir)
2- Komutlara kadar tam Türkçe karakter destekli sistem
3- 1.0 ve 1.1 buglarının kaldırılması, en hatasız sürüme geçilmesi.

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin güzel başarılarının devamını dilerim.
Ayrıca kodlamada takıldığın bir yer olursa bana özelden mesaj atabilirsin.