Rustic Medieval House [ Made By: Droshe ]

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bu sefer karışık ve gereksiz ayrıntılar yok tebrik ederim :)

Tapatalk ile; hala abone olmadınız mı? youtube.com/mrsarikirmizi

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gardaş ne bu hep ev ev ev ev çok ev var zaten piyasada şu aralar epik şeyler yapan yok mu hiç yaww şöyle dev bir komplex yapı görsek yani ev sıkıcı

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sefer karışık ve gereksiz ayrıntılar yok tebrik ederim :)

Teşekkürler[DOUBLEPOST=1395680213,1395680179][/DOUBLEPOST]
gardaş ne bu hep ev ev ev ev çok ev var zaten piyasada şu aralar epik şeyler yapan yok mu hiç yaww şöyle dev bir komplex yapı görsek yani ev sıkıcı

Sen insanlara gereksiz,aşağılıyıcı yorumlar yapmaktan sıkılmadınmı ?

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler[DOUBLEPOST=1395680213,1395680179][/DOUBLEPOST]

Sen insanlara gereksiz,aşağılıyıcı yorumlar yapmaktan sıkılmadınmı ?
aşağılamadım ki gardaş fikrimi söyledim evi mevi geçin artık yani güzel şeyler yapabilecek yeteneğe sahip kişiler var bu yeteneği evlere falan harcamayın bir şehir şato falan yapabilecek kapasiteye ve hayal gücüne sahipsiniz kullanın şunu

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aşağılamadım ki gardaş fikrimi söyledim evi mevi geçin artık yani güzel şeyler yapabilecek yeteneğe sahip kişiler var bu yeteneği evlere falan harcamayın bir şehir şato falan yapabilecek kapasiteye ve hayal gücüne sahipsiniz kullanın şunu

Ne yapıp yapmayacğımı sana soracak değilim. Bırak insanlar istediklerini yapsınlar. Görüşünü burdan bildirme. Alakasız konularla cevap veriyorsun

Epıc

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nerden ceksem güzel durur diye cok ugrasmıssın Ev de ayrıntı var biraz indir bahceyi büyüt (ne kadar büyür o da var :D) Ama iyi olmus

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Yalnız o değil de şimdi fark ettim, evin penceresi yok .s

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız o değil de şimdi fark ettim, evin penceresi yok .s

Rustic bir yapı. Pencere olması zorunlu değil ki ?[DOUBLEPOST=1395754559,1395754515][/DOUBLEPOST]Te
Nerden ceksem güzel durur diye cok ugrasmıssın Ev de ayrıntı var biraz indir bahceyi büyüt (ne kadar büyür o da var :D) Ama iyi olmus
Teşekkürler. "Nerden çeksem güzel durur" diye çekmedim. Farklı bakış açılarını çektim evin.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Rustic bir yapı. Pencere olması zorunlu değil ki ?[DOUBLEPOST=1395754559,1395754515][/DOUBLEPOST]Te

Teşekkürler. "Nerden çeksem güzel durur" diye çekmedim. Farklı bakış açılarını çektim evin.
Zorunlu demedim ki?

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zorunlu demedim ki?

Zorunlu demedim ki?

Pardon yanlış okumuşum :D[DOUBLEPOST=1395772026,1395756032][/DOUBLEPOST]
Böyle medievallerde uzunluğu yüksek olan evler pek hoşuma gitmiyor şahsen :/ ama başkaları sever ben şahsen dedim zaten

Aynen kişiden kişiye göre değişir. Sonuçta zevk meselesi :D[DOUBLEPOST=1395841079][/DOUBLEPOST]
Sende bir ışık var evlat. Gün geçtikçe yapıların iyileşiyor ve güzelleşiyor...
Umarım ki bir gün profesyonel bir Builder olduğuna tanık oluruz ^_^

Sende build koysana foruma ? :)[DOUBLEPOST=1395841278][/DOUBLEPOST]
Yeni projelerini merak ediyorum :-[

Yalova'dan Gönderildi
1 haftada 1 proje :D

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Droshe Olabilir aslında. Geniş ve kapsamlı bir projeye başladığım zaman paylaşabilirim. Her yaptığım küçük ölçekli mimarileri foruma koymayı uygun bulmuyorum B)