Teşekkürler[DOUBLEPOST=1395679681,1395679644][/DOUBLEPOST]Detay fazla ama hoş havalı görüntüsü var![]()
Hangi shaderi kullaniyorsun acaba?
Yalova'dan Gönderildi
Bu sefer karışık ve gereksiz ayrıntılar yok tebrik ederim
Tapatalk ile; hala abone olmadınız mı? youtube.com/mrsarikirmizi
gardaş ne bu hep ev ev ev ev çok ev var zaten piyasada şu aralar epik şeyler yapan yok mu hiç yaww şöyle dev bir komplex yapı görsek yani ev sıkıcı
aşağılamadım ki gardaş fikrimi söyledim evi mevi geçin artık yani güzel şeyler yapabilecek yeteneğe sahip kişiler var bu yeteneği evlere falan harcamayın bir şehir şato falan yapabilecek kapasiteye ve hayal gücüne sahipsiniz kullanın şunuTeşekkürler[DOUBLEPOST=1395680213,1395680179][/DOUBLEPOST]
Sen insanlara gereksiz,aşağılıyıcı yorumlar yapmaktan sıkılmadınmı ?
aşağılamadım ki gardaş fikrimi söyledim evi mevi geçin artık yani güzel şeyler yapabilecek yeteneğe sahip kişiler var bu yeteneği evlere falan harcamayın bir şehir şato falan yapabilecek kapasiteye ve hayal gücüne sahipsiniz kullanın şunu
Yalnız o değil de şimdi fark ettim, evin penceresi yok .s
Teşekkürler. "Nerden çeksem güzel durur" diye çekmedim. Farklı bakış açılarını çektim evin.Nerden ceksem güzel durur diye cok ugrasmıssın Ev de ayrıntı var biraz indir bahceyi büyüt (ne kadar büyür o da var) Ama iyi olmus
Zorunlu demedim ki?Rustic bir yapı. Pencere olması zorunlu değil ki ?[DOUBLEPOST=1395754559,1395754515][/DOUBLEPOST]Te
Teşekkürler. "Nerden çeksem güzel durur" diye çekmedim. Farklı bakış açılarını çektim evin.
Zorunlu demedim ki?
Zorunlu demedim ki?
Böyle medievallerde uzunluğu yüksek olan evler pek hoşuma gitmiyor şahsen :/ ama başkaları sever ben şahsen dedim zaten
Sende bir ışık var evlat. Gün geçtikçe yapıların iyileşiyor ve güzelleşiyor...
Umarım ki bir gün profesyonel bir Builder olduğuna tanık oluruz![]()
1 haftada 1 projeYeni projelerini merak ediyorum :-[
Yalova'dan Gönderildi