Rpgitems Hand ve Type ayarları

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Rpgitems plugini kullanıyorum ancak asa yapınca one-handed gibi yazılar çıkıyor bunların çıkmamasını nasıl ayarlayabilirim ? (Soruyla ilgisiz plugin kullanım videoları koymayın)

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
İstedğim cevap konuda yok,ben hand typları değişltirmek istemiyorum onu zaten biliyorum da önemli olan One-Handed yazsının çıkmaması onu nasıl ayarlayablirim hiçbir yazı çıkmayacak 1.satır asa ismi 2.satır lore(açıklama)

UgurkansTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
One hand icin /rpgitem <item> hand <yazi>

Ayni zamanda hand yerine lore ve display da deistirebilirsin kullanim sekli ayni , eger rpgitemi craft lanabilir yapmak istersen /rpgitem <item> recipe yaz ekranda pencere acilir soldaki 3x3 alana yapimini yerlestir bos birakirsan bug olur kaldirmak icin /rpgitem <item> removerecipe yaz
Rpgitems ile ilgili kafana takilan birsey olursa yardimci olurum :)

Nokia 3310 Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
One hand icin /rpgitem <item> hand <yazi>

Ayni zamanda hand yerine lore ve display da deistirebilirsin kullanim sekli ayni , eger rpgitemi craft lanabilir yapmak istersen /rpgitem <item> recipe yaz ekranda pencere acilir soldaki 3x3 alana yapimini yerlestir bos birakirsan bug olur kaldirmak icin /rpgitem <item> removerecipe yaz
Rpgitems ile ilgili kafana takilan birsey olursa yardimci olurum :)

Nokia 3310 Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi
craftlanma işini biliyorum da hand yazısı bir türlü kalkmıyor hand yazan yerde bir şey olmasın

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
craftlanma işini biliyorum da hand yazısı bir türlü kalkmıyor hand yazan yerde bir şey olmasın
Yaziyi kaldirmak için yanina bisey yazmadan sadece renk komutu kullan oyun bunu boş satir olarak algilayacaktir ve silahin üstünde yazmayacaktir :)
(Renk komutu örnek kullanim "/rpgitem dedeminkilici hand &l" vb.)

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
plugin config dosyası gibi bir şeyi vardı orda Sword ve Hand falan yazıyordu baktın mı ?
onu silmiştim dosya hata vermişti
Yaziyi kaldirmak için yanina bisey yazmadan sadece renk komutu kullan oyun bunu boş satir olarak algilayacaktir ve silahin üstünde yazmayacaktir :)
(Renk komutu örnek kullanim "/rpgitem dedeminkilici hand &l" vb.)
Bu aklıma gelmemişti type bölümünü sildim ve hand i böyle yaptım