craftlanma işini biliyorum da hand yazısı bir türlü kalkmıyor hand yazan yerde bir şey olmasınOne hand icin /rpgitem <item> hand <yazi>
Ayni zamanda hand yerine lore ve display da deistirebilirsin kullanim sekli ayni , eger rpgitemi craft lanabilir yapmak istersen /rpgitem <item> recipe yaz ekranda pencere acilir soldaki 3x3 alana yapimini yerlestir bos birakirsan bug olur kaldirmak icin /rpgitem <item> removerecipe yaz
Rpgitems ile ilgili kafana takilan birsey olursa yardimci olurum
Nokia 3310 Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi
plugin config dosyası gibi bir şeyi vardı orda Sword ve Hand falan yazıyordu baktın mı ?craftlanma işini biliyorum da hand yazısı bir türlü kalkmıyor hand yazan yerde bir şey olmasın
Yaziyi kaldirmak için yanina bisey yazmadan sadece renk komutu kullan oyun bunu boş satir olarak algilayacaktir ve silahin üstünde yazmayacaktircraftlanma işini biliyorum da hand yazısı bir türlü kalkmıyor hand yazan yerde bir şey olmasın
onu silmiştim dosya hata vermiştiplugin config dosyası gibi bir şeyi vardı orda Sword ve Hand falan yazıyordu baktın mı ?
Bu aklıma gelmemişti type bölümünü sildim ve hand i böyle yaptımYaziyi kaldirmak için yanina bisey yazmadan sadece renk komutu kullan oyun bunu boş satir olarak algilayacaktir ve silahin üstünde yazmayacaktir
(Renk komutu örnek kullanim "/rpgitem dedeminkilici hand &l" vb.)