[=Defterin Sonu=]

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Artık Mutlu Olabilirsiniz.
Rehbersel Defterimin Son Sayfalarını Britanya'da Unuttum.
Diğer İki Sayfasınıda Bukalemunum Yedi.
(Kahretsin Tongie!)

Bundan Sonra Rehberler ve Kılavuzlar Kısmı Sizlere Ait, Aklıma Gelirse 2-3 Tane Yazarım.
Son Konunun Anısına Az Sonra Açacağım "Zindan Zincirleri" Konuma Beğeni Patlaması Verin.
Bari Hava İle Ayrılalım..

Bu Arada Adım Değişti Evet,
Artık Yeselectro'yum.
TehPostman Yazıyor Konularımın Altında Evet.
Son Konudada Öyle Olacak.

İyi Günler.

-TehPostman

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aman Allah'ım çok acıklı ve neden mutlu olalım forumda yoktum bir şey mi kaçırdım ? Olay mı oldu ?
Mutlu olmayız herhalde sen bilgin yapma etme :(
Edit : Allah'ım çok acıklı kısmı espridir

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mevzuyu anlamadım hiçbir türlü ama o kadar yakışıklı yazmışsınki ağlayasım geldi :3

Ve ve ...

Gizli not yok mu :( ?

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mevzuyu anlamadım hiçbir türlü ama o kadar yakışıklı yazmışsınki ağlayasım geldi :3

Ve ve ...

Gizli not yok mu :( ?
Rehberlerimde vardı sadece. Artık rehberlerimde yok onu anlatmaya çalıştım. Hikaye Şöyle:

Ben Britanya'da 15 Ay Kaldım ve 15 Ay Boyunca Minecraft Oynayıp Sürümlerini İnceleyerek "Rehbersel Defter" Adı Verilen Bir Defter Yazdım.
Her Sayfasında Arkalı Önlü 1 Rehber Konusu Vardı.

Çok Konu Açıyorsun Diye Bana Kızıyorlardı, Şimdi Kızamayacaklar Onu Söylüyorum. Çünkü Defter'den Kopardığım Sayfaların Yarısı Britanya'da Kaldı, Diğer Yarısını İse Evcil Bukalemunum Tongie Yedi.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
He şimdi hatırladım bak üzüldüm ya iyiydi eğlenceliydi hoştu sen keşke milleti takmasaydın tongieyide tokatla benim için :(

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bukelamun ların siğil attığı ilk senden duydum ... Bak hala rehber oluyorsun :D

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O Kağıt Suda Islanmazdı. Şeker Kamışından Yani. Bambu Diyelim. Bukalemunlar Bambu ve Papirüs Yerler
Ama Tongie'ninde Bir Manyaklığı Yok Değil Hani :D
Bukalemun alırken amacın neydi ?
Defterin sonu olmaya bilir Bukalemun tualet yapinca defterin devamj çıkar to gie den[DOUBLEPOST=1397153064,1397152986][/DOUBLEPOST]
Defterin sonu olmaya bilir Bukalemun tualet yapinca defterin devamj çıkar to gie den
Şeker kamisi mi :D kagit ağacdan yapilmiyodumu bu minecraftmi:D

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Defterin sonu olmaya bilir Bukalemun tualet yapinca defterin devamj çıkar to gie den[DOUBLEPOST=1397153064,1397152986][/DOUBLEPOST]
Şeker kamisi mi :D kagit ağacdan yapilmiyodumu bu minecraftmi:D
Şeker kamışı papirüsleri suda ıslanmazdır :D[DOUBLEPOST=1397154556][/DOUBLEPOST]
Defterin sonu olmaya bilir Bukalemun tuvalet yapinca defterin devamı çıkar to gie den

Öncelikle Pug Almak İstedim. Çok Tatlı Köpeklerdi :3
Sonra Alamadım, Param Yetmedi. Oradaki Abi Bana Bukalemun Verdi. Gözleri Hayvani Büyüktü. Çok Tatlı Bir Patates Gibiydi. Siğil Atmasa Daha İyi Ama Neyse. :|