ilk olduğu için biryerden örnek bulmam gerekiyordu onun dışında ingilizce sevdasından yana zihnin alışması gibi bir şey yani insan ister istemez kulanıyor yorumun için teşekkürlerİlk olarak hatan Medieval House . Bu İngilizce sevdası nedir anlamıyorum bende kullanıyorum İngilizce , konu açarken fakat bilmiyorsan Medieval Ev yazabilirsin . Onun dışında eve gelirsek texture pack uyumlu değil . İnternetten bakarak yapmışsın çünkü internette buna çok yakın olan bir sürü örnek var . Kendin yaparak yaratıcılığını katarsan ilerde daha iyi bir builder olursun . Ama yinede ilke göre fena değil .
Hacı mediavel nedir ya sen de miBu mediavel yapitlara hic benzemiyor. RONIN BT yapitlarina bakarsan daha iyi calisabilirsin
Ee ne olacak herkes keralis olarak başlamıyor minecraftaAh ah, mimarlığa ilk bu şekilde bir ev yaparak başlamıştım.
Ama benim senden yana artım var,
Housenin nasıl yazıldığını biliyorum ^^
AhahahHause :!
Tapatalk ile; hala abone olmadınız mı? youtube.com/mrsarikirmizi
komikse birlikte gülelimAhahahHouse
![]()
benim de senden yana artılarım var ben insanları küçük düşürmüyor İNSAN gibi davranıyorumAh ah, mimarlığa ilk bu şekilde bir ev yaparak başlamıştım.
Ama benim senden yana artım var,
Housenin nasıl yazıldığını biliyorum ^^
teşekürler[DOUBLEPOST=1396879047][/DOUBLEPOST]İlk olsada bir iki ayrıntı ekleyebilirsin.
düşene bir tekmeHause :!
Tapatalk ile; hala abone olmadınız mı? youtube.com/mrsarikirmizi
Ben de katılıyorum sana ingilizce kullanmak bunu güzelleştirmiyor ayrıca ev pek olmamış geliştirilmeli.İlk olarak hatan Medieval House . Bu İngilizce sevdası nedir anlamıyorum bende kullanıyorum İngilizce , konu açarken fakat bilmiyorsan Medieval Ev yazabilirsin . Onun dışında eve gelirsek texture pack uyumlu değil . İnternetten bakarak yapmışsın çünkü internette buna çok yakın olan bir sürü örnek var . Kendin yaparak yaratıcılığını katarsan ilerde daha iyi bir builder olursun . Ama yinede ilke göre fena değil .
Çok sert cikmissin arkadaşlara biraz sakinkomikse birlikte gülelim[DOUBLEPOST=1396878927,1396878845][/DOUBLEPOST]
benim de senden yana artılarım var ben insanları küçük düşürmüyor İNSAN gibi davranıyorum[DOUBLEPOST=1396878971][/DOUBLEPOST]
teşekürler[DOUBLEPOST=1396879047][/DOUBLEPOST]
düşene bir tekme![]()