Medieval Hause &1

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
daha önce hiç yapmadığımı yapıp medieval çalışmaya çalıştım [nasıl cümle anlamadım] her türlü yoruma açığım yeterki görüş ->

Nafality

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak hatan Medieval House . Bu İngilizce sevdası nedir anlamıyorum bende kullanıyorum İngilizce , konu açarken fakat bilmiyorsan Medieval Ev yazabilirsin . Onun dışında eve gelirsek texture pack uyumlu değil . İnternetten bakarak yapmışsın çünkü internette buna çok yakın olan bir sürü örnek var . Kendin yaparak yaratıcılığını katarsan ilerde daha iyi bir builder olursun . Ama yinede ilke göre fena değil .

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak hatan Medieval House . Bu İngilizce sevdası nedir anlamıyorum bende kullanıyorum İngilizce , konu açarken fakat bilmiyorsan Medieval Ev yazabilirsin . Onun dışında eve gelirsek texture pack uyumlu değil . İnternetten bakarak yapmışsın çünkü internette buna çok yakın olan bir sürü örnek var . Kendin yaparak yaratıcılığını katarsan ilerde daha iyi bir builder olursun . Ama yinede ilke göre fena değil .
ilk olduğu için biryerden örnek bulmam gerekiyordu onun dışında ingilizce sevdasından yana zihnin alışması gibi bir şey yani insan ister istemez kulanıyor yorumun için teşekkürler

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Hause :!

Tapatalk ile; hala abone olmadınız mı? youtube.com/mrsarikirmizi

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ah ah, mimarlığa ilk bu şekilde bir ev yaparak başlamıştım.
Ama benim senden yana artım var,
Housenin nasıl yazıldığını biliyorum ^^

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ee ne olacak herkes keralis olarak başlamıyor minecrafta :D

Hasantu77

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Fena değil.Ama geliştirmen gerekiyor.

GT-P3105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında önceki yapılarımda daha güzel çalışırdım fakat dediğim gibi ilk medieval hOuse çalışmam olduğu için sizden biraz yardım alıyım ona göre geliştirmeye devam edeyim demiştim ki eleştiriler serte kaçtı :D house yazımına gelince konuyu tabletten açtım ve otomatik çeviri açık olunca ona çevirmiş.Ayrıca forum kurallarında kullanıcıların dil ve yazımını eleştirmek suç diye biliyorum son olarak asıl meseleye gelince forum 1 senede çok değişmiş bir sene önce girdiğimde yapılan eleştiriler daha sempatik şekilde geliyordu.

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
komikse birlikte gülelim :sinirli:[DOUBLEPOST=1396878927,1396878845][/DOUBLEPOST]
benim de senden yana artılarım var ben insanları küçük düşürmüyor İNSAN gibi davranıyorum :sinirli:[DOUBLEPOST=1396878971][/DOUBLEPOST]
İlk olsada bir iki ayrıntı ekleyebilirsin.
teşekürler[DOUBLEPOST=1396879047][/DOUBLEPOST]
Hause :!

düşene bir tekme :D

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Ben de katılıyorum sana ingilizce kullanmak bunu güzelleştirmiyor ayrıca ev pek olmamış geliştirilmeli.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
komikse birlikte gülelim :sinirli:[DOUBLEPOST=1396878927,1396878845][/DOUBLEPOST]
benim de senden yana artılarım var ben insanları küçük düşürmüyor İNSAN gibi davranıyorum :sinirli:[DOUBLEPOST=1396878971][/DOUBLEPOST]
teşekürler[DOUBLEPOST=1396879047][/DOUBLEPOST]
düşene bir tekme :D
Çok sert cikmissin arkadaşlara biraz sakin :)