kurup atarsan bide forgenin kullanımını anlatırsan iyi olurMod u kurup mu atalım ismini mi atalım yoksa tanıtalım mı anlamadım daha açık konussan ?
benim için nasıl kuracaksınki ?Jammy's Furnitore Mod de güzel istersen kurayım senin için.
kullanışını sölesen iyi olurCraft Pillar mod öneririm sana kullanışlı güzel bir mod koltuk,şömine vs. (musluk bile var)![]()
Ben sana direk buldugum bir konunun linkini atayım istersen burada anlatılacak gibi bir şey degil yakullanışını sölesen iyi olur
minecraft forge kullanımını öğretirsen memnun olurumBen sana direk buldugum bir konunun linkini atayım istersen burada anlatılacak gibi bir şey degil yaBu arada mod Crafting Pillar değil yanlış yazmışım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.olması lazım adının
Mod Linki:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Seni bir videoya yönlendireyim istersen^^minecraft forge kullanımını öğretirsen memnun olurum![]()
Kardeşim doğruyu söylersek bende bilmiyorum diyebilirizyazı ile kısaca anlatsan ?
bi hata verdi minecraftı silip kuracam[DOUBLEPOST=1396981774,1396980317][/DOUBLEPOST]fatal error diye 1 hata veriyor hata şu :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.uraya Tıkla ve İstediğin Versiyonun INSTALLER ini indir. Mesela 1.7.2 forge indirdin, fakat sen 1.7.2 de hiç profile açmadın. Yani oyuna hiç 1.7.2 ile girmedin. O zaman oyuna bir kere 1.7.2 ile gir ve kapat. Daha sonra forge installeri aç ve install de. O kendi kendini kuracaktır. Sen dokunmayacaksın. Daha sonra kapat, ve forge hazır.
NOT: Link en baştaki B tuşunda. Basarsan gidersin linke.