minecraft ev eşyası modu

kotla1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben böyle bacası sandalyesi kolduğu şöminesi 1 packta olan 1 mod istiyorum forge kullanmayı bilmediğim için forgeli ise modunuz öğretirmisiniz ?

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mod u kurup mu atalım ismini mi atalım yoksa tanıtalım mı anlamadım daha açık konussan ?

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Mr.Crayfish Furnitore Mod bu dediğin eşyalar içeren güzel bir mod.Mod kurma konusuna gelince istersen sadece forge kurayım vereyim istersen?

BeLixBaRon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Craft Pillar mod öneririm sana kullanışlı güzel bir mod koltuk,şömine vs. (musluk bile var) :D

kotla1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
uraya Tıkla ve İstediğin Versiyonun INSTALLER ini indir. Mesela 1.7.2 forge indirdin, fakat sen 1.7.2 de hiç profile açmadın. Yani oyuna hiç 1.7.2 ile girmedin. O zaman oyuna bir kere 1.7.2 ile gir ve kapat. Daha sonra forge installeri aç ve install de. O kendi kendini kuracaktır. Sen dokunmayacaksın. Daha sonra kapat, ve forge hazır.

NOT: Link en baştaki B tuşunda. Basarsan gidersin linke.

kotla1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
uraya Tıkla ve İstediğin Versiyonun INSTALLER ini indir. Mesela 1.7.2 forge indirdin, fakat sen 1.7.2 de hiç profile açmadın. Yani oyuna hiç 1.7.2 ile girmedin. O zaman oyuna bir kere 1.7.2 ile gir ve kapat. Daha sonra forge installeri aç ve install de. O kendi kendini kuracaktır. Sen dokunmayacaksın. Daha sonra kapat, ve forge hazır.

NOT: Link en baştaki B tuşunda. Basarsan gidersin linke.
bi hata verdi minecraftı silip kuracam[DOUBLEPOST=1396981774,1396980317][/DOUBLEPOST]fatal error diye 1 hata veriyor hata şu :
c:/users/Kullanıcıadı/appdata/roaming/.minecraft/ForgeModloader-client-0.log for further information

napacağım ?