- En iyi cevaplar
- 4
Ekran kartı belleği o kadar da önemli değil. Modele bakacaksınız.Benim 4 gb ram var ekran karti 1.5 benimki kaldirirmi
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ekran kartı belleği o kadar da önemli değil. Modele bakacaksınız.Benim 4 gb ram var ekran karti 1.5 benimki kaldirirmi
Ekran kartı modei yani.Model ?
Tebrikler ilk fark eden sen oldun. GTAV daha PC'ye çıkmadı. Fakat çıkarsa @Mustafa1453 arkadaşımız rahatlıkla oynayabilir.bi dakika tam olarak emin değilim takip etmediğimden ama GTA V sadece xbox 360 ve ps3 için çıkmıştı bilgisayara da çıktı mı ki??
Hatta.. iyi hatırlarım 13 gb'lık virüslü yalan GTA V'ler torrent indirme rekoru kırmıştı..
Evet dualarına ihtiyacı olucak ^ ^Tebrikler ilk fark eden sen oldun. GTAV daha PC'ye çıkmadı. Fakat çıkarsa @Mustafa1453 arkadaşımız rahatlıkla oynayabilir.
bi dakika tam olarak emin değilim takip etmediğimden ama GTA V sadece xbox 360 ve ps3 için çıkmıştı bilgisayara da çıktı mı ki??
Hatta.. iyi hatırlarım 13 gb'lık virüslü yalan GTA V'ler torrent indirme rekoru kırmıştı..
bence sen GTA V kaldırır mı? diye bir soru sorma çünküYok tahmini olarak sistem gereksinimlerine baktım pc ye göre. O yüzden sordum.
bence sen GTA V kaldırır mı? diye bir soru sorma çünkü gta 5 çıkalı bayağı oldu ve sadece ps ve xboxda var...
tamam ya sen kafana göre takıl ^ ^PC'ye çıkmadı ama.
Başlıktaki sistem en düşükte bile zor oynatır GTA V'i. Öncelikle işlemcinin ghz si değil mimarisi önemlidir. Kullandığı işlemci ultrabook işlemcisi. Yani unut. Ekran kartı da çok kötü. Bilmeyen kişiler lütfen insanları yanlış yönlendirmesin. O sistem gta 5 i oynatmaz.
GT620M oyun için tasarlanmış bir ekran kartı değildir. Eğer en güncel oyunları dizüstü bilgisayarda oynayabilmek istiyorsanız en az GTX660M olması lazım.Ama bir kaç bilene sordum oynayabilirsin dediler? :/