NVIDIA GeForce GT620M GTA V'i çalışrır mı?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
bi dakika tam olarak emin değilim takip etmediğimden ama GTA V sadece xbox 360 ve ps3 için çıkmıştı bilgisayara da çıktı mı ki??
Hatta.. iyi hatırlarım 13 gb'lık virüslü yalan GTA V'ler torrent indirme rekoru kırmıştı..

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
bi dakika tam olarak emin değilim takip etmediğimden ama GTA V sadece xbox 360 ve ps3 için çıkmıştı bilgisayara da çıktı mı ki??
Hatta.. iyi hatırlarım 13 gb'lık virüslü yalan GTA V'ler torrent indirme rekoru kırmıştı..
Tebrikler ilk fark eden sen oldun. GTAV daha PC'ye çıkmadı. Fakat çıkarsa @Mustafa1453 arkadaşımız rahatlıkla oynayabilir.

Mustafa1453

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Yok tahmini olarak sistem gereksinimlerine baktım pc ye göre. O yüzden sordum.

WhiteH4cker

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıktaki sistem en düşükte bile zor oynatır GTA V'i. Öncelikle işlemcinin ghz si değil mimarisi önemlidir. Kullandığı işlemci ultrabook işlemcisi. Yani unut. Ekran kartı da çok kötü. Bilmeyen kişiler lütfen insanları yanlış yönlendirmesin. O sistem gta 5 i oynatmaz.

Mustafa1453

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıktaki sistem en düşükte bile zor oynatır GTA V'i. Öncelikle işlemcinin ghz si değil mimarisi önemlidir. Kullandığı işlemci ultrabook işlemcisi. Yani unut. Ekran kartı da çok kötü. Bilmeyen kişiler lütfen insanları yanlış yönlendirmesin. O sistem gta 5 i oynatmaz.

Ama bir kaç bilene sordum oynayabilirsin dediler? :/

WhiteH4cker

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama bir kaç bilene sordum oynayabilirsin dediler? :/
GT620M oyun için tasarlanmış bir ekran kartı değildir. Eğer en güncel oyunları dizüstü bilgisayarda oynayabilmek istiyorsanız en az GTX660M olması lazım.
Bir amd 5670(masaüstü ekran kartı ve oyun için tasarlanmamış, şimdikilere göre 3 nesil eski) bu karttan daha iyi performans verir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.