Bakaradasırada
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Evet arkadaşlar konu başlığındada olduyğu gibi 1.7.9 da skinim değişmiyiyor Crack oynuyorum benden mi kaynaklanıyor yoksa herkeste var mı?
Skin hesabıyla yada kullandığın launcherdan kaynaklanan bir sorun olabilir.nasıl açayım Mcskinsearch ta ismimizi değiştirip girdiğimizde o skin çıkıyordu ya işte artık o olmuyor
nasıl açayım Mcskinsearch ta ismimizi değiştirip girdiğimizde o skin çıkıyordu ya işte artık o olmuyor
Çok yaratıcı bir çözüm gerçektenOlmuyorsa Hep crackli oynamiycan pre alcaksin
Euro pahalıÇok yaratıcı bir çözüm gerçekten50 TL nedir arkadaş nasıl alayım biz öğrenciyiz
![]()
haa okumamışım özür dilerim ve Notch gerçekten mc almak zorunda bırakıyor yakında crackları da kaldırır sonra gider technic launcheri kapatırYeniliği okumadın galiba ama bug da olabilir sendeki.Artık premiumların ismini kullanamayacaksın hiçbir şekilde.
Jeb'in işi bu, Notch artık yardım etmiyor Minecraft'a.haa okumamışım özür dilerim ve Notch gerçekten mc almak zorunda bırakıyor yakında crackları da kaldırır sonra gider technic launcheri kapatırçok sinirim bozuldu ya
![]()
Çok yaratıcı bir çözüm gerçekten50 TL nedir arkadaş nasıl alayım biz öğrenciyiz
![]()
Yemek? ya parada bendede var ama harcamama izin vermiyolar sorun o
Okuldan 5 TL aliyorsan 2 Hafta 3'ünü harcamassan çok rahat bir şekilde alirsin bende para var ama ebeveyinler izin vermiyor
bana izin vermiyolar sürekli para yok diyolar ama aslında para var bunu herkes biliyo sonra diolar kargo felan kim uğraşacak git internetten indirPara bol ailem izin vermiyor <sen istiyor orjinal saa n** orjinal > diyorlar
Dünyadan her hangi bir yerden Tapatalk 2 ile gönderildi