byBluera v.1 Plugin Paketi / Yakında! / Olucaklar ve >>TheLegend<<, AhmetMelihTR

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Öncelikle herkese merhaba. Yakında v.1 plugin paketimiz gelecektir. Ama bu konuyu neden açtığımı söyleyelim. Öncelikle ben Minecraft'a ilk başladığım zamanlar işte survival, creative gibi modlarda oynarken sunuculara merak sardım. İşte sunucularda baya şey öğrendikten sonra yetkilerim yükselmeye başladı. Meraklandım: " Acaba bu admin yazısını felan nasıl yapıyorlar?" Diye düşündüm. Açıkçası araştırdığım zaman AhmetMelihTR arkadaşımızın plugin paketini gördüm. Ve indirdim çok garip bir şekilde minecraft sunucusu kurmaya başladım. Bukkit kurmadığım için "plugins" adlı klasör yoktu. Yine Ahmet arkadaşımdan öğrendim. Kurduktan sonra PRO plugin paketini inceledim. Küçük küçük kodlar yazmaya, plugin paketleri yapmaya başladım. Ama tabi bunlar ilk olduğu için yapamadım. Dedim acaba Ahmet reyizden başka şu plugin paketini yapan varmıdır? Derken >>TheLegend<< adlı arkadaşı gördüm v.2 plugin paketi vardı. Sonra thelegend arkadaşımın yeni çıkan plugin paketlerinin hepsini inceledim. Taaaaaa 5.7 çıkana kadar. Sonra o arada AhmetMelihTR arkadaşım Süper Nova adlı plugin paketini çıkarmış. Onuda inceledim ve 1 hafta çalışmadan ve hala çalışıyorum V.1 plugin paketini çıkardım! Arkadaşlar anlıyacağınız bana biraz destek olun. Plugin paketlerimi takip ederseniz sevinirim.

"AhmetMelihTR seni özleyeceğiz. Plugin paketlerini, ve oynayışlarını. Elveda dostum. Zaten bugün bırakmasan yarın bırakacaktın..." Teşekkürler

"TheLegend senide çok seviyorum fakat bana biraz yardım edermisin? Hala biraz acemiliğim var." Teşekkürler

@AhmetMelihTR
@>>TheLegend<<

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlıyorum ve sana biraz bilgi vermeye çalışacağım :
İlk öncellikle görmüşmüsündür bilmiyorum ama Türkçe karakterler kullanma ve kesinlikle ":é" gibi fasa fiso edecek karakterler kullanma !
Boşluklarda "Tab" kullanma ben hep öle yaparım :) Boşluga giderim "Tab" kullanırım çok ileriye atar hata verir :)
Kesinlikle ama kesinlikle Notepad++ kullan ! Hata veren pluginlere konsoldan bak config.yml sine gir hepsini kopyala bu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yaz hatalarına bak !
Sakın ama sakın 2 plugin kullanma ve aynı işlemi gören mesala @KHobbits arkadaşımız "PermissionsEx" ile "GroupManager" kullanmış :D 2 saat gülmüştük RobinLee ile :)

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
:D Evet bunları bende biliyorum. Ama ilginizden dolayı size çok teşekkür ederim. Yardımınız için sağolun. İyi çalışmalar!(Sanırım Eklenti Paketi Üzerine Çalışmalar Yapıyorsunuz)

TimeOfTheBlood

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardesim Basarilarini Dilerim,Umarim Bu İste İlerlersin.Benim Bir Bilgim Yok Fakat Pluginleri Seviyorum Kolay Gelsin İyi Calismalar... :)

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D Evet bunları bende biliyorum. Ama ilginizden dolayı size çok teşekkür ederim. Yardımınız için sağolun. İyi çalışmalar!(Sanırım Eklenti Paketi Üzerine Çalışmalar Yapıyorsunuz)

Evet eklenti paketi üzerinde çalışıyorum.. 1. eklenti paketinizi yaptığınızda grubumuza gelirseniz çok seviniriz..

KHobbits

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlıyorum ve sana biraz bilgi vermeye çalışacağım :
İlk öncellikle görmüşmüsündür bilmiyorum ama Türkçe karakterler kullanma ve kesinlikle ":é" gibi fasa fiso edecek karakterler kullanma !
Boşluklarda "Tab" kullanma ben hep öle yaparım :) Boşluga giderim "Tab" kullanırım çok ileriye atar hata verir :)
Kesinlikle ama kesinlikle Notepad++ kullan ! Hata veren pluginlere konsoldan bak config.yml sine gir hepsini kopyala bu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yaz hatalarına bak !
Sakın ama sakın 2 plugin kullanma ve aynı işlemi gören mesala @KHobbits arkadaşımız "PermissionsEx" ile "GroupManager" kullanmış :D 2 saat gülmüştük RobinLee ile :)
Yorum @canyo tarafından kaldırıldı. [Küfür] İngilizce olsa bile yasak :))

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahmet'in yeri ayrıydı ayrılmasına gerçekten üzüldüm inşallah onun yerine seni görmeye başlarız ve bu açık kapanır :D TheLegend ise ona laf yok harika :D