- En iyi cevaplar
- 13
Öncelikle herkese merhaba. Yakında v.1 plugin paketimiz gelecektir. Ama bu konuyu neden açtığımı söyleyelim. Öncelikle ben Minecraft'a ilk başladığım zamanlar işte survival, creative gibi modlarda oynarken sunuculara merak sardım. İşte sunucularda baya şey öğrendikten sonra yetkilerim yükselmeye başladı. Meraklandım: " Acaba bu admin yazısını felan nasıl yapıyorlar?" Diye düşündüm. Açıkçası araştırdığım zaman AhmetMelihTR arkadaşımızın plugin paketini gördüm. Ve indirdim çok garip bir şekilde minecraft sunucusu kurmaya başladım. Bukkit kurmadığım için "plugins" adlı klasör yoktu. Yine Ahmet arkadaşımdan öğrendim. Kurduktan sonra PRO plugin paketini inceledim. Küçük küçük kodlar yazmaya, plugin paketleri yapmaya başladım. Ama tabi bunlar ilk olduğu için yapamadım. Dedim acaba Ahmet reyizden başka şu plugin paketini yapan varmıdır? Derken >>TheLegend<< adlı arkadaşı gördüm v.2 plugin paketi vardı. Sonra thelegend arkadaşımın yeni çıkan plugin paketlerinin hepsini inceledim. Taaaaaa 5.7 çıkana kadar. Sonra o arada AhmetMelihTR arkadaşım Süper Nova adlı plugin paketini çıkarmış. Onuda inceledim ve 1 hafta çalışmadan ve hala çalışıyorum V.1 plugin paketini çıkardım! Arkadaşlar anlıyacağınız bana biraz destek olun. Plugin paketlerimi takip ederseniz sevinirim.
"AhmetMelihTR seni özleyeceğiz. Plugin paketlerini, ve oynayışlarını. Elveda dostum. Zaten bugün bırakmasan yarın bırakacaktın..." Teşekkürler
"TheLegend senide çok seviyorum fakat bana biraz yardım edermisin? Hala biraz acemiliğim var." Teşekkürler
@AhmetMelihTR
@>>TheLegend<<
"AhmetMelihTR seni özleyeceğiz. Plugin paketlerini, ve oynayışlarını. Elveda dostum. Zaten bugün bırakmasan yarın bırakacaktın..." Teşekkürler
"TheLegend senide çok seviyorum fakat bana biraz yardım edermisin? Hala biraz acemiliğim var." Teşekkürler
@AhmetMelihTR
@>>TheLegend<<