Minecraft Essentials Türkçeleştirme (Mesaj)

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Iyi salladin bu essentials i kodlayan ayrarlamis

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam ozurdilerim
Kardeşim! Laflarına dikkat et, bide pluginler olacaksın! TheLegend yazdıktan sonra, essentials yazarları onaylamış. Essentials dosyasına sağ tıkla WinRAR ile aç, ardından "messages_tr" adlı dosyayı aç, içinde "Ctrl + F" tuşuna bas ve büyük küçük harf aynı, ">>TheLegend<<" yaz ve sus!

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim! Laflarına dikkat et, bide pluginler olacaksın! TheLegend yazdıktan sonra, essentials yazarları onaylamış. Essentials dosyasına sağ tıkla WinRAR ile aç, ardından "messages_tr" adlı dosyayı aç, içinde "Ctrl + F" tuşuna bas ve büyük küçük harf aynı, ">>TheLegend<<" yaz ve sus!
Ona hiç bakmadım ilk işim ona bakmak olcak
Öyleyse gerçekten K.B.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Ona hiç bakmadım ilk işim ona bakmak olcak
Öyleyse gerçekten K.B.

Ö.d. Ben çok kavga seven biri değilim. Ama başkasının yanlış olduğu doğru çıkabilir ve aynı bu olay yaşanabilir. Lütfen o kişinin fikrini anlayışla karşıla. Bu hem forumda, hem gerçekte uyulması gereken kuraldır. Eğer bunu yaparsan, anlayışın için teşekkürler. Ama yapmazsan bunun mahkeme Bölümü'de var... (O mahkemeden değil, anlayan anlamıştır umarım)

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ö.d. Ben çok kavga seven biri değilim. Ama başkasının yanlış olduğu doğru çıkabilir ve aynı bu olay yaşanabilir. Lütfen o kişinin fikrini anlayışla karşıla. Bu hem forumda, hem gerçekte uyulması gereken kuraldır. Eğer bunu yaparsan, anlayışın için teşekkürler. Ama yapmazsan bunun mahkeme Bölümü'de var... (O mahkemeden değil, anlayan anlamıştır umarım)

Tmm dikkate alırım

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Essentials ekibine verilen Türkçe mesaj eklentisini @>>TheLegend<< yapmıştır doğru. Fakat;
Kendisi daha önceden bir paketi için çevirdiği dosyayı sundu ve o dosyada bahsettiğin içerik bulunmaktaydı.
İçerik, Essentials'ın bir önceki sürümünde bulunabilir.
En son gelen Essentials eklentisinin güncellemesi ile birlikte tamamen reklamsız ve %100 Türkçe halini almıştır.

Bu tür basit özellikleri anlatmak için konu yerine, hakkında sorunu olan kişilerin konusuna cevap olarak yazman daha güzel bir anlatım şekili olacaktır sorunu olan her kimseler cevabını göreceklerdir.
Fakat illa konu açmak istiyorsan bunu daha ayrıntılı bir hale sokmalısın.