byMasterTurk
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kısmını bu şekil yaptıktan sonra olacaktır..
Moderator lük almam için 1 konu açmam lazımdı rehber k.bBenden alıntı yapmışsın
Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam ozurdilerim
Moderator lük almam için 1 konu açmam lazımdı rehber k.b![]()
Cahiller(Yanlış Anlamayın) bunu türkçeleştiren @>>TheLegend<< zaten. Yani sonuç, arkadaşa teşekkürler.
![]()
Kardeşim! Laflarına dikkat et, bide pluginler olacaksın! TheLegend yazdıktan sonra, essentials yazarları onaylamış. Essentials dosyasına sağ tıkla WinRAR ile aç, ardından "messages_tr" adlı dosyayı aç, içinde "Ctrl + F" tuşuna bas ve büyük küçük harf aynı, ">>TheLegend<<" yaz ve sus!Iyi salladin bu essentials i kodlayan ayrarlamis
Ona hiç bakmadım ilk işim ona bakmak olcakKardeşim! Laflarına dikkat et, bide pluginler olacaksın! TheLegend yazdıktan sonra, essentials yazarları onaylamış. Essentials dosyasına sağ tıkla WinRAR ile aç, ardından "messages_tr" adlı dosyayı aç, içinde "Ctrl + F" tuşuna bas ve büyük küçük harf aynı, ">>TheLegend<<" yaz ve sus!
Ö.d. Ben çok kavga seven biri değilim. Ama başkasının yanlış olduğu doğru çıkabilir ve aynı bu olay yaşanabilir. Lütfen o kişinin fikrini anlayışla karşıla. Bu hem forumda, hem gerçekte uyulması gereken kuraldır. Eğer bunu yaparsan, anlayışın için teşekkürler. Ama yapmazsan bunun mahkeme Bölümü'de var... (O mahkemeden değil, anlayan anlamıştır umarım)Ona hiç bakmadım ilk işim ona bakmak olcak
Öyleyse gerçekten K.B.
Ö.d. Ben çok kavga seven biri değilim. Ama başkasının yanlış olduğu doğru çıkabilir ve aynı bu olay yaşanabilir. Lütfen o kişinin fikrini anlayışla karşıla. Bu hem forumda, hem gerçekte uyulması gereken kuraldır. Eğer bunu yaparsan, anlayışın için teşekkürler. Ama yapmazsan bunun mahkeme Bölümü'de var... (O mahkemeden değil, anlayan anlamıştır umarım)
Adam bize sunmuşki kullanın diye demi ?Cahiller(Yanlış Anlamayın) bunu türkçeleştiren @>>TheLegend<< zaten. Yani sonuç, arkadaşa teşekkürler.
![]()
Essentials ekibine verilen Türkçe mesaj eklentisini @>>TheLegend<< yapmıştır doğru. Fakat;Kardeşim! Laflarına dikkat et, bide pluginler olacaksın! TheLegend yazdıktan sonra, essentials yazarları onaylamış. Essentials dosyasına sağ tıkla WinRAR ile aç, ardından "messages_tr" adlı dosyayı aç, içinde "Ctrl + F" tuşuna bas ve büyük küçük harf aynı, ">>TheLegend<<" yaz ve sus!