Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Command blockun ne olduğunu biliyorum Nasıl bi kodlama olur onu düşünüyorum [DOUBLEPOST=1398105334,1398105283][/DOUBLEPOST]Clear atılırsa haritanın verdiği itemlerde gider.Aslında ceza gibi bir şey olabilir bu
adam akıllanmaz dostum yine yapar bi dostun mapindede yapmıştım engelleyemesin ancak oyuna crash verdirebilirsin onunda nasıl olacağını bilmiyorum karmaşık bir command block düzeni olur istersen bunu Teorik Redstoncu na sorabilirsin
biçok çeşit scoreboard amacı var. bunlardan biri de mutlaka give komutudur.1 olması kullanılıyor olması anlamına gelir. sen skoru 1 olan kişiye clear atarsan ona bir nevi ceza vermiş olursun. (Give komutuna karşı.)
siz anlamıyosunuz bir sürü program var bunu yapmak için scoreboard yetmeye bilir dostum Fake dead ın formundan sor ya da Teorik redstoncu ile burdan iletişime geç (Teorik redstoncu ile iletişime geçmek çok kolay)
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.