Give engelleme nasıl olur ?

PoligonTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar give komutunu nasıl engellerim sp'de ?

Hilelere izin vermemek işe yaramıyor çünkü LAN'dan paylaşıma açıp hileye izin ver aktif edebiliyor

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Single player de yapamazsınız. Belki tek şansınız command Block olabilir fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum

Xperia Z cihazımdan gönderildi.

PoligonTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anladım.O bana lazım[DOUBLEPOST=1398103681,1398103632][/DOUBLEPOST]Sp için haritamız.Yoksa serverden yapıyoruz

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Command Block bildiğiniz Block aslında Creative ken envanterinize bakarsanız bulursunuz

Xperia Z cihazımdan gönderildi.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
aslında şöyle bir şey olabilir: /give komutu yazdığımızda bize skor verilir ve o skordaki her kişiye clear atılır. (nasıl yapacağımı bilmiyorum :D)

PoligonTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Command blockun ne olduğunu biliyorum :D Nasıl bi kodlama olur onu düşünüyorum :D[DOUBLEPOST=1398105334,1398105283][/DOUBLEPOST]Clear atılırsa haritanın verdiği itemlerde gider.Aslında ceza gibi bir şey olabilir bu :D

Bakaradasırada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
adam akıllanmaz dostum yine yapar bi dostun mapindede yapmıştım engelleyemesin :D ancak oyuna crash verdirebilirsin onunda nasıl olacağını bilmiyorum karmaşık bir command block düzeni olur istersen bunu Teorik Redstoncu na sorabilirsin

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
biçok çeşit scoreboard amacı var. bunlardan biri de mutlaka give komutudur.1 olması kullanılıyor olması anlamına gelir. sen skoru 1 olan kişiye clear atarsan ona bir nevi ceza vermiş olursun. (Give komutuna karşı.)

Bakaradasırada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
siz anlamıyosunuz bir sürü program var bunu yapmak için scoreboard yetmeye bilir dostum Fake dead ın formundan sor ya da Teorik redstoncu ile burdan iletişime geç (Teorik redstoncu ile iletişime geçmek çok kolay)