Sonoyuncuya Kayıt Olmak

Nate

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben eskiden sonoyuncuda crack olarak oynuyodum ama şimdi premium oldum ve yeniden kayıt olmaya çalıştığımda böyle bir üye var diyor. Farklı eposta ile deniyorum gene aynı sorun oluyor. Lütfen yardım edin !!

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yeniden kayıt olmana gerek yok zaten senin kullanıcı bilgilerin o hesap ismine kayıtlı eskiden olduğu gibi tekrar aynı şifrenle girersen sorun olmayacaktır.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dediğini anlamadım şimdi önceden şuanki premium nickle mi giriyordun yoksa başka nicklemi ?

Nate

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dediğini anlamadım şimdi önceden şuanki premium nickle mi giriyordun yoksa başka nicklemi ?
Hayır önceden crack kullandığım için Donfico nickiyle giriyordum şimdi premium aldım adımı EmirErek yaptım. Ama EmirErek nickiyle kayıt olamıyorum

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır önceden crack kullandığım için Donfico nickiyle giriyordum şimdi premium aldım adımı EmirErek yaptım. Ama EmirErek nickiyle kayıt olamıyorum
Önceden kayıt olduğun Donfico ismi zaten hep aynı olarak kalır eskisi gibi tekrardan crack ile giriş yapıp arsalarına tekrardan girebilirsin veya diğer EmirErek'i arsana ekleyebilirsin EmirErek senin 0 hesabın olarak olacak ki öyle bi hesabı zaten almışlar anca sonoyuncunun sahibi ile konuşup bu benim premium hesabım diye kanıtlarıyla göstermen gerekir. Sonrada adamlar o hesabı 0 layıp senin kayıt yapıp tekrardan oyununa devam etmen gerekir.

Nate

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Önceden kayıt olduğun Donfico ismi zaten hep aynı olarak kalır eskisi gibi tekrardan crack ile giriş yapıp arsalarına tekrardan girebilirsin veya diğer EmirErek'i arsana ekleyebilirsin EmirErek senin 0 hesabın olarak olacak ki öyle bi hesabı zaten almışlar anca sonoyuncunun sahibi ile konuşup bu benim premium hesabım diye kanıtlarıyla göstermen gerekir. Sonrada adamlar o hesabı 0 layıp senin kayıt yapıp tekrardan oyununa devam etmen gerekir.
Zaten sitelerindende adminlerle görüşmeye çalışıyorum. Önerin için saol.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Bu tür konularla ilgili web sitemizden destek talebinde bulunabilirsiniz. Yöneticilerimiz yardımcı olacaklardır. İyi oyunlar...