Mcskinden benim skinimi bulup onla girmiş sanırım ayrıca crack hesabımın adı Donficoydu onun adını EmirErek yapabilsem çok güzel olur çünkü arsalarıma çok uğraşmıştım
Yeni ismimle giremiyorum senin dediğini de denedim olmadıYeniden kayıt olmana gerek yok zaten senin kullanıcı bilgilerin o hesap ismine kayıtlı eskiden olduğu gibi tekrar aynı şifrenle girersen sorun olmayacaktır.
Hayır önceden crack kullandığım için Donfico nickiyle giriyordum şimdi premium aldım adımı EmirErek yaptım. Ama EmirErek nickiyle kayıt olamıyorumDediğini anlamadım şimdi önceden şuanki premium nickle mi giriyordun yoksa başka nicklemi ?
Önceden kayıt olduğun Donfico ismi zaten hep aynı olarak kalır eskisi gibi tekrardan crack ile giriş yapıp arsalarına tekrardan girebilirsin veya diğer EmirErek'i arsana ekleyebilirsin EmirErek senin 0 hesabın olarak olacak ki öyle bi hesabı zaten almışlar anca sonoyuncunun sahibi ile konuşup bu benim premium hesabım diye kanıtlarıyla göstermen gerekir. Sonrada adamlar o hesabı 0 layıp senin kayıt yapıp tekrardan oyununa devam etmen gerekir.Hayır önceden crack kullandığım için Donfico nickiyle giriyordum şimdi premium aldım adımı EmirErek yaptım. Ama EmirErek nickiyle kayıt olamıyorum
Zaten sitelerindende adminlerle görüşmeye çalışıyorum. Önerin için saol.Önceden kayıt olduğun Donfico ismi zaten hep aynı olarak kalır eskisi gibi tekrardan crack ile giriş yapıp arsalarına tekrardan girebilirsin veya diğer EmirErek'i arsana ekleyebilirsin EmirErek senin 0 hesabın olarak olacak ki öyle bi hesabı zaten almışlar anca sonoyuncunun sahibi ile konuşup bu benim premium hesabım diye kanıtlarıyla göstermen gerekir. Sonrada adamlar o hesabı 0 layıp senin kayıt yapıp tekrardan oyununa devam etmen gerekir.
Önemli değil yardımcı olduysam ne mutlu banaZaten sitelerindende adminlerle görüşmeye çalışıyorum. Önerin için saol.