Multiverse Sorunu

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar. Bir map var. Başka mapta oldu ama bu mapta:
/mv import world4 normal yazdım mesela failed veriyor hata. Ama başka mapta complete deyip açıyor.
Ve o world4 mapıda çalışıyor denedim.

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama normal dünya olması lazım. Flat diyincede hata veriyor.
O hatayı mapta hata varsa verir. Mapi Single playerde açmayı dene orda aciliyorsa plugin de bir hata var fakat orda da acilmiyorsa mapta hata var.

Xperia Miro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
1.4 ise sorun çıkar fakat 1.5 ise Single playerde aç sonra servere at

Xperia Miro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başlicam böyle plugine. Daha yeni bir map denedim yine aynısı oldu yani yedek mapını denedim mapını ondada aynı hatayı verdi. Böyle bir şey olur mu ya 1.4.7'de başladım galiba ama dönüştürme gibi bir imkan yok mu bir çözümü yok mu bu benim 1,5 yıllık mapım çok büyük ve önemli!!!!

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlicam böyle plugine. Daha yeni bir map denedim yine aynısı oldu yani yedek mapını denedim mapını ondada aynı hatayı verdi. Böyle bir şey olur mu ya 1.4.7'de başladım galiba ama dönüştürme gibi bir imkan yok mu bir çözümü yok mu bu benim 1,5 yıllık mapım çok büyük ve önemli!!!!
Mapi single player 1.7,2 de acmayi dene acilinca da oyle at eger acilmazsa single playerde yazarsin yeniden

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Mapi single player 1.7,2 de acmayi dene acilinca da oyle at eger acilmazsa single playerde yazarsin yeniden

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Denedim zaten Optifine modlu 1.7.2'de. Ama yine olmadı. Lanet sorun yüzünden neyse. Yeniden yazamam bu mapı. Hem mesela 2.0 çıkıncada öyle dersin sen "yeniden yaz" Böyle olmaz ama.

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Denedim zaten Optifine modlu 1.7.2'de. Ama yine olmadı. Lanet sorun yüzünden neyse. Yeniden yazamam bu mapı. Hem mesela 2.0 çıkıncada öyle dersin sen "yeniden yaz" Böyle olmaz ama.
bana mapın lınkı atarsanız halletmeye çalışırım ve yaparsam size yeniden atarım ve yeniden yaz dderken konuya cevap ver anlamında demiştim

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Bu arada beyler daha yeni konu açmadım Hexxit'te serverde değilim normal tek kişilik oyun sanki lag oluyormuş gibi oluyor. Şu Multiverse sorununu çözecek biri varsa gelsin bu arkadaş çözmedi.