ama normal dünya olması lazım. Flat diyincede hata veriyor.Arkadaş Mv İmport O Dünyanın Kriterlerine Uyarsan Olur.Örneğin Dünya Düzse -g flatroom olark olur.Yardim edebilsiydem beğenirmisin lütfen.
O hatayı mapta hata varsa verir. Mapi Single playerde açmayı dene orda aciliyorsa plugin de bir hata var fakat orda da acilmiyorsa mapta hata var.ama normal dünya olması lazım. Flat diyincede hata veriyor.
Mapın sürümü eski bu arada. 1.4-1.5 gibi.O hatayı mapta hata varsa verir. Mapi Single playerde açmayı dene orda aciliyorsa plugin de bir hata var fakat orda da acilmiyorsa mapta hata var.
Xperia Miro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.4 ise sorun çıkar fakat 1.5 ise Single playerde aç sonra servere atMapın sürümü eski bu arada. 1.4-1.5 gibi.
Başlicam böyle plugine. Daha yeni bir map denedim yine aynısı oldu yani yedek mapını denedim mapını ondada aynı hatayı verdi. Böyle bir şey olur mu ya 1.4.7'de başladım galiba ama dönüştürme gibi bir imkan yok mu bir çözümü yok mu bu benim 1,5 yıllık mapım çok büyük ve önemli!!!!1.4 ise sorun çıkar fakat 1.5 ise Single playerde aç sonra servere at
Xperia Miro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mapi single player 1.7,2 de acmayi dene acilinca da oyle at eger acilmazsa single playerde yazarsin yenidenBaşlicam böyle plugine. Daha yeni bir map denedim yine aynısı oldu yani yedek mapını denedim mapını ondada aynı hatayı verdi. Böyle bir şey olur mu ya 1.4.7'de başladım galiba ama dönüştürme gibi bir imkan yok mu bir çözümü yok mu bu benim 1,5 yıllık mapım çok büyük ve önemli!!!!
Denedim zaten Optifine modlu 1.7.2'de. Ama yine olmadı. Lanet sorun yüzünden neyse. Yeniden yazamam bu mapı. Hem mesela 2.0 çıkıncada öyle dersin sen "yeniden yaz" Böyle olmaz ama.Mapi single player 1.7,2 de acmayi dene acilinca da oyle at eger acilmazsa single playerde yazarsin yeniden
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bana mapın lınkı atarsanız halletmeye çalışırım ve yaparsam size yeniden atarım ve yeniden yaz dderken konuya cevap ver anlamında demiştimDenedim zaten Optifine modlu 1.7.2'de. Ama yine olmadı. Lanet sorun yüzünden neyse. Yeniden yazamam bu mapı. Hem mesela 2.0 çıkıncada öyle dersin sen "yeniden yaz" Böyle olmaz ama.
Mapı atamam. Skype'a gelseniz.bana mapın lınkı atarsanız halletmeye çalışırım ve yaparsam size yeniden atarım ve yeniden yaz dderken konuya cevap ver anlamında demiştim
tamam [email protected] ekleyinMapı atamam. Skype'a gelseniz.