BYYARALIQRALL
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Saatler ce akan ama hareket ettiyi fark edilmeyen bi sıvı da nasıl yüzmek mümkün ?[DOUBLEPOST=1398359288,1398359166][/DOUBLEPOST]Profil resmin ne ara değiştirdin 
I like trains!![]()
kafa bazen 1 milyon oluyıor
![]()
Şimdi Şöyleki:Konu güzel bazı mantıksız şeyler var ama olsun.
2 suyu birleştirince sınırsız su yapamayız...
su ile lavı birleştirince taş olabilir belki ama obsidyen olmaz... (yani bence)
şelaleler sonsuza kadar akmaz...
Aslında Bunu Her gün Yapmaktasın.Oyunu güncellemek
Fazla ayrıntıya gerek yoktuŞimdi Şöyleki:
2 Suyu Birleştirmek Diye Kavram Yok Zaten. Su Sayılamazdır. "Suları Birleştirerek Yapılamaz" Diyeceksin, Ama Yanlış Olacak. Belli Bir Süreliğine Olsa Bile Sınırsız Su Yapılabilir. Şelaleler Sonsuza Kadar Akmaz, Doğru Ama Sonlu Bir Sonsuz Su Kaynağı Üretirler. Kanallar Dolayısı İle Su Tepeye Taşınır ve Tekrar Akar.
Ayrıca Obsidyen Yapımı Mevcuttur. Yapay Obsidyenler Belki Şu An Herhangi Birimizin Annesinin Kolyesinde Siyah "Plastik" Taşlardır. Ama Aslında O Plastik Değildir. Hızlandırılmış Su-Lav Füzyonu Olduğundan İç Ametalleri Tamamlanmamıştır ve Sadece Kabuk Bırakmaktadır.
Çok Mu Biliyorum Ne![]()
Saatlerce akan ama hareket ettiği fark edilmeyen bir sıvı da nasıl yüzmek mümkün? (Hatalarını Düzelttim -Yeselectro)[DOUBLEPOST=1398359288,1398359166][/DOUBLEPOST]Profil resmini ne ara değiştirdin![]()
Yarın fen sınavım var, tekrar Yapmış OluyorumFazla ayrıntıya gerek yoktu![]()
![]()
Şimdi Şöyleki:
2 Suyu Birleştirmek Diye Kavram Yok Zaten. Su Sayılamazdır. "Suları Birleştirerek Yapılamaz" Diyeceksin, Ama Yanlış Olacak. Belli Bir Süreliğine Olsa Bile Sınırsız Su Yapılabilir. Şelaleler Sonsuza Kadar Akmaz, Doğru Ama Sonlu Bir Sonsuz Su Kaynağı Üretirler. Kanallar Dolayısı İle Su Tepeye Taşınır ve Tekrar Akar.
Ayrıca Obsidyen Yapımı Mevcuttur. Yapay Obsidyenler Belki Şu An Herhangi Birimizin Annesinin Kolyesinde Siyah "Plastik" Taşlardır. Ama Aslında O Plastik Değildir. Hızlandırılmış Su-Lav Füzyonu Olduğundan İç Ametalleri Tamamlanmamıştır ve Sadece Kabuk Bırakmaktadır.
Çok Mu Biliyorum Ne[DOUBLEPOST=1398368260,1398368090][/DOUBLEPOST]
Aslında Bunu Her gün Yapmaktasın.
Hayatın-Hayatımız Sürekli Belli Çizgilerde İlerlemez. Bu Çizgiler Senin Attığın Adıma Göre Yazılır. Buna Kader Diyen de Var, Ama Ben Buna Şahsen Hayat Formu Demeyi Tercih Ediyorum.
Hayat Formun-Formumuz Eğer Düz, DÜMDÜZ Bir Şerit Olsaydı, Attığımız Adımın Nanometresine Kadar Aynı Olması Gerekirdi. Bu Demektiki Dünya Dönmeyecek, Güneşin Etrafında Tur Atmayacak, HATTA Zaman İşlemeyecek.
Yani, Eğer Güncelleme Olmasaydı, Zaman Durmuş Olacaktı. Bu Ta Evrenin Oluşumundan Olsaydı, Ve Biz Görebilseydik, Mümkünen Bu Sadece 2 Mor Noktanın Gaz Saçıp Durması Olurdu.
Biz Buna Fen ve Hayat Bilimi Teknolojileri Dersi DiyoruzFelsefe yapma devam et.
Biz Buna Fen ve Hayat Bilimi Teknolojileri Dersi Diyoruz![]()
Hatanı Yakaladım. Büyük Harflerle Yazmamın Sebebi Ayrıca Edebiyat Dersimin 5 Olmasıdır. Ölmeden Önce Söyleyececeğin Her Sözcük Başlıklar Değerindedir.Ben de bu cevabı Türkçe'yi yanlış kullanmanın bir örneği olarak kullanıyorum ve kitabıma ekliyorum.Teşekkürler.
Körlük Düzelmez, Evet, Ama Zehir Düzelir. Eğer Yanlışlıkla Motor Yağı İçersen (?) Süt İçerek Etkisini Kaldırırsın. Oyun Basit Hayat Temellerine Dayanmakta.Kör olduğunuzda süt içince körlüğünüz düzelmez
Görünmezlik iksiri yoktur...
İlk olarak; zehirle ilgili bir şey demedim ve fazla ayrıntıya girme demiştimHatanı Yakaladım. Büyük Harflerle Yazmamın Sebebi Ayrıca Edebiyat Dersimin 5 Olmasıdır. Ölmeden Önce Söyleyececeğin Her Sözcük Başlıklar Değerindedir.
Ama İstiyorsan, "ekliyorum" Kelimesinden Sonra Boşluk Bırakarak Yaz[DOUBLEPOST=1398368857,1398368740][/DOUBLEPOST]
Körlük Düzelmez, Evet, Ama Zehir Düzelir. Eğer Yanlışlıkla Motor Yağı İçersen (?) Süt İçerek Etkisini Kaldırırsın. Oyun Basit Hayat Temellerine Dayanmakta.
Görünmezlik İksiri Yok Ama Kaplaması Var. Gelen Işığı Manyetik Dalgalar Aracılığı İle Milyon Parçaya Kırarak Geri Yansıtır ve Bir IR Işını Oluşturur. Işın O Kadar Yavaştır ki, Kapladığı Nesneyi Görünmez Yapar. Eğer Küresel Alandaysa.
Aslında komut bloklarının başka versiyonları bulunmaktadır. Bazı nesnelere (robot gibi vs) onu yap bunu yap şunu söyle gibi komutlar girerek yapmasını sağlarız ama geceyi gündüz ve gündüzü de gece yapma ihtimali yokturKomut blokları yoktur...
Bir meşale kabloya elektrik veremez...
Gamerule gibi komutlar yoktur...[DOUBLEPOST=1398369004,1398368923][/DOUBLEPOST]
İlk olarak; zehirle ilgili bir şey demedim ve fazla ayrıntıya girme demiştim
İkinci olarak; görünmezlikle alakalı yukardaki cümle ile aynısı![]()
mantık konusundan çok doğru.Aslında komut bloklarının başka versiyonları bulunmaktadır. Bazı nesnelere (robot gibi vs) onu yap bunu yap şunu söyle gibi komutlar girerek yapmasını sağlarız ama geceyi gündüz ve gündüzü de gece yapma ihtimali yoktur