Bunu Mutlaka Oyun Oynarken Dinlemelisiniz!

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Speedcore'da emek yok ha ?
880bpm saniyede 14 vuruşa denk geliyor ve bu şarkıyı yapmak sizin dinlediğiniz hardcore gabber nightcore j-core dubstep vs türlerden kat kat daha zor, kendimden biliyorum bi ara denemiştim bu işleri nasıl yapılıyor filan diye, bütün ekranı 5-6 saniyelik bir dilimi görebilmek için kullanıyorsun ki bu şarkı 2dk üstünden geçen emeği biraz düşünebilirsin umarım.
+Olarak 11 şarkılık bir albümün müziği bunuda hatırlatırım.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Tamam beyler yeter burası tartışma konusu değil. Sevdiğim müzikler paylaştım o kadar. Siz hangisinde emek var hangisinde emek yok derken ben 31 tane şarkı dinledim ***...

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok yani haklısın dersem şunu açıklaman gerekecek; "Gerçekten kulağımızın zarını patlatan bir gürültü için bu kadar emek vermek doğru mu ?"

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Yok yani haklısın dersem şunu açıklaman gerekecek; "Gerçekten kulağımızın zarını patlatan bir gürültü için bu kadar emek vermek doğru mu ?"
Eğer insanlar bunu beğeniyorsa doğrudan da doğrudur. Dünyadaki bütün insanların zevkleri farklıdır. Tamam sen sevmiyorsun da, bunun tartışmasını yapmak ne alaka şimdi anlamadım. Sevmiyorsan "Ben böyle müzik türlerini sevmiyorum." deyip ***** olup gideceksin. Uzatmanın manası yok bu konunun. Konum tartışma konusu değil!!

@Vienicome senin için de geçerli bu!

mega07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hadi buna dersiniz anlarımda o şarkıda bir saniyede 14 ayrı ses çıkıyor bunları bir ritme tutturmak sence kolay birşeymi ?
Ehem ehem, sorun da orada işte. 14 ayrı sesi gürültüye dönüştürmüş şarkıya değil. Sonuç olarak arkam gibi bir şey olmuş. Önemli olan emekten ziyade güzel olmasıdır bana göre. 10 yıl uğraşılmış iğrenç bir filme gitmektense on günde çekilmiş muhteşem bir filme giderim.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ehem ehem, sorun da orada işte. 14 ayrı sesi gürültüye dönüştürmüş şarkıya değil. Sonuç olarak arkam gibi bir şey olmuş. Önemli olan emekten ziyade güzel olmasıdır bana göre. 10 yıl uğraşılmış iğrenç bir filme gitmektense on günde çekilmiş muhteşem bir filme giderim.
Daha fazla tartışmaya girmiyeceğim, zevkler ve renkler tartışılmaz.

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer insanlar bunu beğeniyorsa doğrudan da doğrudur. Dünyadaki bütün insanların zevkleri farklıdır. Tamam sen sevmiyorsun da, bunun tartışmasını yapmak ne alaka şimdi anlamadım. Sevmiyorsan "Ben böyle müzik türlerini sevmiyorum." deyip ***** olup gideceksin. Uzatmanın manası yok bu konunun. Konum tartışma konusu değil!!

@Vienicome senin için de geçerli bu!

Sansür koyanları sevmem lafını diyeceksen de işte.

Bu da şarkı değil açıkcası hani böyle çöp arabaları böyle çöpleri ezer oradan bir su akar ya.Sonra gelir köpeğin biri onun üstüne içini bırakır.Onun kokusu ne kadar iğrenç,gereksizse bu saçma şarkılarda ,speedcore dediğiniz, benim hayatımda aynı yerde bulunuyor.