>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Eyw[DOUBLEPOST=1398161064,1398160991][/DOUBLEPOST]Birde Bisi Dicem Adamlar Svde Gelip Reklam Yapıyorlar Onu Nasıl Engelleyebilirm Thelegend CleanChat ve ClearChat Var Acil Yardım
şu an reklam engellemek için pakette ayrıca bir eklenti bulunmamaktadır. Bunun sebebi yazılan her mesajı göndermeden önce kontrol ediuor ve buda mesajı geciktiriyor.
Eğerki özel olsrak engellemek istediğiniz IP adresi var ise, CleanChat>cencor bölümüne ekleyebilirsiniz. Veya rehberlerinizi bu konu için ayrıca uyarıp, sunucunuza reklam yapanlar için belirli susturma cezası uygulattırabilirsiniz.
En yakın zamanda bu isteğiniz üzerine otomatik bir sistem düşüneceğim.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emir456789

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyüm Abi Benim Serverim Var crackshot plgini yüklemek istiyorum abi ama şoyle bir şey var pliginde jarjör yok yani şöyle bir server var ben onda gördüm silahların kurşunu war ama jarjor item ile havayi fişek ile doluyor ornek bozukayı havayı fişekle dolduruyorsun ama havayi fişek kulanmıyor onu ayarlarsan sevinirim ekleyebilirmisin bide biraz silahları coğaltırsan sevinirim Şimdiden teşekür ederim abi

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Benim Serverim Var Servere FunnyVip Yapmak İstiyorum Yardımcı Olurmusun Simdiden Tesekkürler
Dilerseniz yeni bir grup oluşturabir veya belirlediğiniz var olan bir grubun ismini düzenleyebilirsiniz.
Yeni bir grup oluşturmak için; /mangadd <grup-ismi>
Oluşturduğunuz gruba prefix(ön ek) eklemek için (ön eklerin renk kodları desteği vardır); /mangaddv <grup-ismi> prefix <yeni-ön-ek>
Oluşturduğunuz gruba permission(yetki) vermek için; /mangaddp <grup> <yetki>
Yetkileri oyun içerisinden değilde eklenti ayarlarından(config.yml) yolu ile düzenlemenizi öneririm.
Var olan bir grubun isimini değiştirmek için; /mangaddv <grup> prefix <yeni-isim>

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dilerseniz yeni bir grup oluşturabir veya belirlediğiniz var olan bir grubun ismini düzenleyebilirsiniz.
Yeni bir grup oluşturmak için; /mangadd <grup-ismi>
Oluşturduğunuz gruba prefix(ön ek) eklemek için (ön eklerin renk kodları desteği vardır); /mangaddv <grup-ismi> prefix <yeni-ön-ek>
Oluşturduğunuz gruba permission(yetki) vermek için; /mangaddp <grup> <yetki>
Yetkileri oyun içerisinden değilde eklenti ayarlarından(config.yml) yolu ile düzenlemenizi öneririm.
Var olan bir grubun isimini değiştirmek için; /mangaddv <grup> prefix <yeni-isim>

.jar dosyalarının içine the legend 5.7 algılandı birleşti gibi yazılar düşmekmi ? Pluginer oluyor sanki o pluginleri sen yapmışsın altı üstü türkçeleştirmişsin sen orjinal java sahiplerinden izin almadan kim oluyorsunda .jar dosyalarını editliyorsun ??
2013 2012 yıllarındada yine aynı yöntemle groupmanager jarının içine birkaç adet mod ve admin gömdüğünüde unutmadık

RiskChrome

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba TheLegend Plugin Paketinde Bir Hata Buldum Essentials'ta rules.txt Kısmında /modreq <bildirim> demişsin Ama Modreq Plugini Paketinizde Bulunmamaktadır ! İyi Günler

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yukarıdaki mübarek insan doğruyu söylüyor. ++ AuthMe welcome.txt yerini kapatmışsın. Ama AuthMe dosyasında welcome.txt var !

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Thelegend yorumların ilk 3 sayfasına baktım sonra hiçbir şey bilmeden plugin işine niye girerler anlamadım insanın önceden bir nasıl yüklenir ayarlar nasıl düzenlenir gibi şeyleri öğrenmesi gerekir.Paket gerçekten harika olmuş AhmetMelihTr nin gitmesi ile oluşan boşluğu tamamladın helal olsun paketlerin harika

Delimafya

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş paketinde bir plugin pusulayla duvarın arkasından geçiriyomu?Çünkü Comppass Navigation plugini yüklüyorum ondanolayı yapamıyorum

Son düzenleme:

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
ben yapamam onu sn hazirlasan ben onu groupmanagere atarm olurmu lütfennnn