Hayatta Kalma Oyunları PC Önerisi

Bakaradasırada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
La Terraria yı kaldırmıyo diyo Starbound terraria dan daha ayrıntılı starbound daha GB var Terraria 12 mb yani anlaşılıyor ki Terraria yı kaldırmıyosa Starbound u hiç kaldırmaz

CoD61

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
La Terraria yı kaldırmıyo diyo Starbound terraria dan daha ayrıntılı starbound daha GB var Terraria 12 mb yani anlaşılıyor ki Terraria yı kaldırmıyosa Starbound u hiç kaldırmaz
ben öle bişi demedim terraria yı kaldırmıor diye ben terraria ve minecrafttan sıkıldım yani düşük sistemli oyun bulmak istiyorum hayatta kalma aynı the walking dead gibi.

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ya arkadaşım direk 7 Days To Die dal bence en iyisi mc gibi yapıtlar yapabiliyorsun ama daha güzel grafikleri var ve Can You Run İt sitesi çok düzgün çalışmıyor bana kasar dediği oyundan 120 fps aldım :p

CoD61

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya arkadaşım direk 7 Days To Die dal bence en iyisi mc gibi yapıtlar yapabiliyorsun ama daha güzel grafikleri var ve Can You Run İt sitesi çok düzgün çalışmıyor bana kasar dediği oyundan 120 fps aldım :p
sistemim düşük kasar yanı kaldırmaz bilgisayarım
senin sistem gereksinimin nedir?

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
sistemim düşük kasar yanı kaldırmaz bilgisayarım
senin sistem gereksinimin nedir?
1 saniye 128mb ekran kartın olduğunu görmemiştim
kaldırmaz neyse boşver O.o
========================
sistemine bu oyun uygun olabilir hatta uygundur çünkü oyun pixel pixel ama gayet zevkli
project zomboid pek sistem gerektirmez
Oyundan Bir Kare :

kötü göründüğüne bakma süper bi oyun

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
sen git en iyisi bilgisayarı değiştir bende değiştiricem zaten windows 7'ye geçerken anakart ve ram'ı değiştircem ama sen en iyisi bütün bilgisayarı değiştir :D paran yoksada minecraftla idare etmeye çalış artık

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
sen git en iyisi bilgisayarı değiştir bende değiştiricem zaten windows 7'ye geçerken anakart ve ram'ı değiştircem ama sen en iyisi bütün bilgisayarı değiştir :D paran yoksada minecraftla idare etmeye çalış artık
128mb ekran kartı
1 gb ram
arkadaşımızın minecraftı oynayabildiğinden emin değilim

Risk_Budur1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 gb ram nvida geforce 210 1.6 ghz kaldırıyor

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CoD61

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1 saniye 128mb ekran kartın olduğunu görmemiştim
kaldırmaz neyse boşver O.o
========================
sistemine bu oyun uygun olabilir hatta uygundur çünkü oyun pixel pixel ama gayet zevkli
project zomboid pek sistem gerektirmez
Oyundan Bir Kare :

kötü göründüğüne bakma süper bi oyun

1. oyun şahaneymiş bu oyunun tam adı ne 2. çok sağ ol :)