Bakaradasırada
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
La Terraria yı kaldırmıyo diyo Starbound terraria dan daha ayrıntılı starbound daha GB var Terraria 12 mb yani anlaşılıyor ki Terraria yı kaldırmıyosa Starbound u hiç kaldırmaz
ben öle bişi demedim terraria yı kaldırmıor diye ben terraria ve minecrafttan sıkıldım yani düşük sistemli oyun bulmak istiyorum hayatta kalma aynı the walking dead gibi.La Terraria yı kaldırmıyo diyo Starbound terraria dan daha ayrıntılı starbound daha GB var Terraria 12 mb yani anlaşılıyor ki Terraria yı kaldırmıyosa Starbound u hiç kaldırmaz
sistemim düşük kasar yanı kaldırmaz bilgisayarımya arkadaşım direk 7 Days To Die dal bence en iyisi mc gibi yapıtlar yapabiliyorsun ama daha güzel grafikleri var ve Can You Run İt sitesi çok düzgün çalışmıyor bana kasar dediği oyundan 120 fps aldım![]()
1 saniye 128mb ekran kartın olduğunu görmemiştimsistemim düşük kasar yanı kaldırmaz bilgisayarım
senin sistem gereksinimin nedir?
adamın ekran kartı 128mb ne diosun sen ?Forest -Daha çıkmadı bildiğime göre ama Minecraft benzeri gerçekçi bir oyun![]()
Görmemişimadamın ekran kartı 128mb ne diosun sen ?
128mb ekran kartısen git en iyisi bilgisayarı değiştir bende değiştiricem zaten windows 7'ye geçerken anakart ve ram'ı değiştircem ama sen en iyisi bütün bilgisayarı değiştirparan yoksada minecraftla idare etmeye çalış artık
what ?2 gb ram nvida geforce 210 1.6 ghz kaldırıyor
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 saniye 128mb ekran kartın olduğunu görmemiştim
kaldırmaz neyse boşver O.o
========================
sistemine bu oyun uygun olabilir hatta uygundur çünkü oyun pixel pixel ama gayet zevkli
project zomboid pek sistem gerektirmez
Oyundan Bir Kare :
![]()
kötü göründüğüne bakma süper bi oyun
dedimya adı project zomboid1. oyun şahaneymiş bu oyunun tam adı ne 2. çok sağ ol![]()