CoD61
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
evet sadece ccleaner çalışıyor no virüsO.o maşşallah O.o
pcende virüs yok dimi eminsin yada ne bilim arkada gereksiz çalışan programlar vs
evet sadece ccleaner çalışıyor no virüsO.o maşşallah O.o
pcende virüs yok dimi eminsin yada ne bilim arkada gereksiz çalışan programlar vs
1. hayatta kalma oyunu değilLeft 4 dead 2 öneririm minimumda kasmaz
128 mb ekran kartımı !? Neyse bu arada hayatta kalma oyunu değil diyorsun.Yazık...Left 4 Dead 2'yi bilmeyen demekki varmış.1. hayatta kalma oyunu değil
2. adamın ekran kartı 128mb ram 1 ne diyorsun acep ?
1. hayatta kalma oyunu değil
2. adamın ekran kartı 128mb ram 1 ne diyorsun acep ?
128 mb ekran kartımı !? Neyse bu arada hayatta kalma oyunu değil diyorsun.Yaızk...Left 4 Dead 2'yi bilmeyen demekki varmış.
biliyorum o zombili bir oyun (oyunda başladığınızda 4 kişi bulunuyor single modunda bu 4 kişi ile [1 i siz oluyorsunuz]birlikte a noktasından b noktasına gitmeye çalışıyoruz tabi zombiler devamlı yolumuzu kesiyor)hayatta kalma değil her önüne gelen zombili oyunu hayatta kalma oyunu sanma128 mb ekran kartımı !? Neyse bu arada hayatta kalma oyunu değil diyorsun.Yazık...Left 4 Dead 2'yi bilmeyen demekki varmış.
A ve b noktası ne alaka ?Ayrıca gördüğüm her oyun hayatta kalma demiyorum ki.Düşün başlangıctan diğer sığnağa kadar hayatta kalmamız gerekmezmi ?biliyorum o zombili bir oyun (oyunda başladığınızda 4 kişi bulunuyor single modunda bu 4 kişi ile [1 i siz oluyorsunuz]birlikte a noktasından b noktasına gitmeye çalışıyoruz tabi zombiler devamlı yolumuzu kesiyor)hayatta kalma değil her önüne gelen zombili oyunu hayatta kalma oyunu sanma
günde en az 2 saat arkadaşlarla oynuyorum ne diyorsun
başlangıçtan diğer sığınağa gitme olayına A noktasından B noktasına gitmek diyoruzA ve b noktası ne alaka ?Ayrıca gördüğüm her oyun hayatta kalma demiyorum ki.Düşün başlangıctan diğer sığnağa kadar hayatta kalmamız gerekmezmi ?
Evet öyle oluyor ama Bazı senaryolarda hayatta kalmak gerekbaşlangıçtan diğer sığınağa gitme olayına A noktasından B noktasına gitmek diyoruz
ve evet ordan oraya giderken hayatta kalmamız gerekiyor ama arkadaşımız Dayz , infestation veya minecraft tarzı hayatta kalma oyunlarını kast ediyor
neyse tartışmayalım şimdi yoksa 2 mizde uyarı/ban yiyeceğiz O.o
ben o durumlara düşdüm...Siz geçin dalganızı adamla Mario diye , aynı hale siz düşeydiniz bilirdiniz. Forumda iyi ki küfür yasak yoksa çok kötü şeyler olacaktı![]()
Sana demedim ki haa belki de Mario'yu sen söyledin yorumu yazan kişiye bakmadım açıkçası .ben o durumlara düşdüm...
ve dalgada geçmiyorum ??
mario yu ben söylemedimSana demedim ki haa belki de Mario'yu sen söyledin yorumu yazan kişiye bakmadım açıkçası .![]()
Hayır sen bir limonsun pis yalancımario yu ben söylemedim
ben bir insanım hayvan değil...
intahar etmek istiyorumHayır sen bir limonsun pis yalancı![]()